Overlijden Piet van Asten 

14 januari 2024

In de eerste week van dit nieuwe jaar bereikte ons het verdrietige bericht dat Piet van Asten op 4 januari 2024 is overleden. Piet is een zeer gewaardeerd lid van de vereniging die in de afgelopen jaren vele vrijwillige diensten heeft bewezen aan onze tennis- en padelvereniging.

Piet was al 35 jaar lid van onze vereniging. Hij startte met tennissen in 1988 en was altijd, tot het fysiek niet meer goed kon, actief deelnemer aan allerlei activiteiten. Piet was ook een actieve vrijwilliger en heeft zich vooral ingezet voor het reilen en zeilen in de kantine en de bar van het paviljoen.

Daarnaast was Piet meerdere keren lid geweest van het bestuur van de vereniging. In de periode 1989 tot 1993 waarvan ook nog twee jaar samen met dochter Marion. En in de periode 1997 – 1998.

In 2009 werd Piet tijdens de Algemene Ledenvergadering van de vereniging benoemd tot het eerste lid van Verdienste van de club als dank voor zijn jarenlange inspanningen voor de club.Namens alle leden van de vereniging bedanken wij Piet voor alles wat hij voor de club heeft betekend en wij wensen Jeanne, Yolanda, Marion en Mark en de kleinkinderen heel veel sterkte met dit verlies.

Nieuwscategorieën