Afhalen ledenpas in het paviljoen (van 11 t/m 14 maart)

05 maart 2019


De nieuwe ledenpassen zijn beschikbaar! In tegenstelling tot voorgaande jaren is je nieuwe ledenpas twee jaar geldig (2019 en 2020).

Je krijgt je nieuwe ledenpas niet meer automatisch in de brievenbus, maar je kunt je ledenpas (senioren + jeugd) afhalen in ons paviljoen. Op 11 t/m 14 maart van 19.00 uur tot 21.00 uur is Lisette Laarhoven (ledenadministratie) aanwezig in het paviljoen om jouw pas aan je mee te geven. Je kunt dan meteen checken of of je pas werkt op het afhangbord (en eventueel ook op de kaartlezer van de toegangsdeur van het paviljoen). Door het persoonlijk uitreiken van de ledenpassen heb je ook meteen de gelegenheid om nog vragen te stellen. Lisette zal ze graag beantwoorden.

LET OP: Voor alle senioren geldt de voorwaarde dat je de bardiensten voor 2019 ingepland moet hebben, voordat je de pas ontvangt. Deze check gebeurt door de ledenadministratie i.s.m. de bardienstplanning.

Is het mogelijk voor een ander lid/andere leden de pas(sen) op te halen?
Uiteraard is dat mogelijk, maar met de hierboven genoemde restrictie voor de seniorleden.

Zoals bekend moeten spelers die competities of toernooien spelen altijd een geldige ledenpas kunnen overleggen. Zet bovenstaande data dus in je agenda en vergeet niet je ledenpas op te halen. 

Ben je in de week van 11 t/m 14 maart niet in de gelegenheid, dan kun je je pas later afhalen bij Lisette Laarhoven, Molenschotsedijk 3 in Gilze.
 
Het bestuur wenst iedereen een goed en sportief tennis- en padeljaar toe.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0161-455065 (paviljoen)

Sportpark Verhoven

Ridderstraat 96
5126 BH Gilze