De padelclinic was een groot succes!

11 mei 2018


Op dinsdagavond 8 mei werd er bij TC Gilze, op initiatief van Rob Jaspers, een padelclinic georganiseerd. Professioneel toppadeller Uriël Maarsen verzorgde deze avond in drie rondes. Een clinic waarbij diverse oefeningen zijn gedaan en tips zijn gegeven over de techniek en tactiek van het padelspel. Daarna werd nog een demowedstriid gespeeld waarbij het publiek kon genieten van padelspel op topniveau. Lange en spectaculaire rally’s waarbij de bal zelfs tot twee keer toe uit de kooi nog werd teruggeslagen. Veel mensen zijn geïnspireerd en geënthousiasmeerd om zelf nog meer en beter te gaan padellen.

Padeltraining
Dat sluit goed aan bij de trainingen van Padelschool Jaspers die binnenkort weer gaan starten op maandag/woensdagavond. Ben je geïnteresseerd, geef je dan op via het inschrijfformulier op onze website www.tcgilze.nl of door te mailen naar [email protected]. Aanmelden uiterlijk 18 mei. Graag even je leeftijd/speelsterkte/voorkeursdag en voorkeur groepsgrootte aangeven.
Als je nog geen padelervaring hebt en dit eens wilt proberen, dan ben je welkom op de gratis inloopavond van vrijdag 1 juni vanaf 20.00u;,rackets en ballen zijn aanwezig.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0161-455065 (paviljoen)

Sportpark Verhoven

Ridderstraat 96
5126 BH Gilze