Goed nieuws: senioren mogen - onder voorwaarden - vanaf 11 mei weer de baan op!

10 mei 2020


Vanaf 11 mei mogen - naast de jeugd tm 18 jaar - ook de senioren weer de baan op om te tennissen en padellen. Wat wel en niet mag staat beschreen in de richtlijnen van de KNLTB.

Kort samengevat is het advies in deze fase tot 1 juni om vrij spelen door volwassenen van 19 jaar en ouder met 2 spelers toe te staan, waarbij het verplicht is om vooraf een baan te reserveren.

We roepen iedereen op zijn verantwoordelijkheid te nemen en zich aan de afspraken en hygiënemaatregelen te houden. Voor jezelf, maar ook in het belang van de gezondheid van anderen. Een toezichthouder is verplicht bij jeugd t/m 18 jaar. Trainingen voor volwassenen kunnen ingepland worden met maximaal 4 spelers, waarbij de trainer toezicht houdt op het naleven van de richtlijnen.

De KNLTB heeft een poster met richtlijnen uitgegeven waarop alle richtlijnen in pictogramvorm zijn weergegeven. Deze richtlijnen horen wij met z’n allen te volgen en ons aan te houden.

Enkele highlights uit de richtlijnen én afspraken die wij binnen onze vereniging maken:

  • Het Plan van Aanpak buitensport trainingen aan jeugd en jongeren TC Gilze van 25 april blijft van kracht t/m zondag 31 mei, inclusief begeleiding jeugd door begeleiders. Het park zal voor de jeugd open zijn van maandag tm donderdag van 15.00 – 20.00 uur. Begeleiders kunnen zich opnieuw opgeven per mail aan [email protected].
  • Het park zal dagelijks open zijn van 8.00 – 22.30 uur. Paviljoen, terras en kleedkamers blijven gesloten, alleen de toiletten en het afhangbord zijn bereikbaar
  • Senioren mogen alleen vrij spelen in enkelspel vorm (singelen). Alleen spelers uit hetzelfde huishouden die samen onder één dak wonen mogen wel samen een dubbelspelcombinatie vormen
  • Het reserveren van een baan kan via het afhangbord in het pavljoen, maar het is nu - i.v.m. de coronamaatregelen - ook mogelijk om via KNLTB.club (inloggen op site) of de app de baan op afstand te reserveren. Reservering op afstand maximaal één week vooruit en maximaal drie reserveringen per persoon.
  • Het inschakelen van de baanverlichting moet door de leden zelf te gebeuren. Na het spelen en bij het verlaten van de baan moet de baanverlichting altijd uitgeschakeld worden, tenzij er andere spelers de baan hebben gereserveerd en op de baan gaan spelen. 

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen