Herhaalde oproep: het bestuur zoekt uitbreiding in 2020

11 november 2019


De huidige bestuursleden zitten sinds januari 2017 in het bestuur. Zij roepen de leden van TC Gilze op om zich kandidaat te stellen voor een post in het bestuur van onze mooie vereniging.

De reden
Het zittend bestuur vindt het belangrijk dat er voldoende doorstroming is van nieuwe bestuursleden. We hebben dat in de beginperiode heel duidelijk aangegeven en afgesproken. Door middel van een rooster wordt een indicatie aangegeven wie er wanneer aftreedt, mogelijk terugtreedt en er een vervanger moet toe treden. Sinds 2 jaar staat er zelfs een post binnen het bestuur open, die de voorzitter nu op zich neemt, hetgeen niet wenselijke is.

De nood is hoog!
Omdat we de nieuwe leden van het bestuur tijdens de Algemene Ledenvergadering van januari 2020 willen voorstellen aan de leden van TC Gilze moeten deze nieuwe bestuursleden snel bij ons bekend zijn.

Naar wie zijn wij op zoek
Wij zoeken meerdere bestuurders met affiniteit en kennis op het gebied van o.a. financiën, jeugd, park en padel.

Voel jij je aangesproken
Wij blijven erin geloven dat leden zich melden en samen met ons voor een aantal jaren de koers van de vereniging neerzetten en bewaken  Op deze manier ontstaat er een gezonde doorstroming in het bestuur en kunnen we werken aan nieuwe ideeën en verbeteringen.

Aanmelden en informatie
Aanmeldingen en/of informatie opvragen over een bestuursfunctie graag voor eind november bij één van de bestuursleden via [email protected].

 

Het Bestuur.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen