Laatste kans om te reserveren op camping ‘De Groene Komkommer’

22 juni 2019


We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar heb je jezelf nog niet ingeschreven voor de Ladies Day op vrijdagavond 23 augustus dan kan dat nog t/m komende zaterdag! Je hebt dan automatisch een plaats gereserveerd op camping ‘De Groene Komkommer’.

Lees nog even onderstaande details en stuur een mail naar [email protected] en je bent er bij! Deze Ladies Day wil je absoluut niet missen! 

Na een succesvolle Baaldag organiseert De KomKommerCommissie Ladies Day. Als je een bietje Engels kunt, snap je dat deze dag alleen voor vrouwen is.

Deze dag vindt plaats op vrijdag 23 augustus (aanvang 16.30u). Er zal weer een tennistoernooi plaatsvinden, maar er is ook kans voor andere leuke activiteiten. Inschrijfgeld €17,50 (incl. kleine versnapering, hapjes en een aantal consumpties).

Nodig je dochter, nichtje, vriendin, collega, buurvrouw of desnoods de vrouw van je baas uit, die bij voorkeur niet lid is van TC Gilze, en doe mee!

Stuur een mailtje uiterlijk 16 augustus 2019 naar [email protected] met je naam, tel.nr., speelsterkte en de naam van je partner met ook evt. speelsterkte. Padellers zijn natuurlijk ook van harte welkom, mits ze bereid zijn te tennissen.

Kom kommer gezellig bij en schrijf je in. Ook voor jullie is Camping ‘De Groene KomKommer geopend, alleen staat de caravan deze keer op een ander gezellig veldje. Jullie kunnen deze avond tussen het tennissen door en naderhand lekker relaxen in de buitenlucht. Doe daarom een lekker zittend pakske aan, neem een campingstoel mee en doe gerust ongegeneerd je badslippers of crocs aan. Tot dan! 

Nieuwscategorieën