LADIES DAY 2019 – ‘Kom kommer gezellig bij!’

22 juni 2019


 Deze dag vindt plaats op vrijdag 23 augustus (aanvang 16.30u). Er zal weer een tennistoernooi plaatsvinden, maar er is ook kans voor andere leuke activiteiten. Inschrijfgeld €17,50 (incl. kleine versnapering, hapjes en een aantal consumpties).

Nodig je dochter, nichtje, vriendin, collega, buurvrouw of desnoods de vrouw van je baas uit, die bij voorkeur niet lid is van TC Gilze, en doe mee!

Stuur een mailtje uiterlijk 16 augustus 2019 naar [email protected] met je naam, tel.nr., speelsterkte en de naam van je partner met ook evt. speelsterkte. Padellers zijn natuurlijk ook van harte welkom, mits ze bereid zijn te tennissen.

Kom kommer gezellig bij en schrijf je in. Ook voor jullie is Camping ‘De Groene KomKommer geopend, alleen staat de caravan deze keer op een ander gezellig veldje. Jullie kunnen deze avond tussen het tennissen door en naderhand lekker relaxen in de buitenlucht. Doe daarom een lekker zittend pakske aan, neem een campingstoel mee en doe gerust ongegeneerd je badslippers of crocs aan. Tot dan! 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0161-455065 (paviljoen)

Sportpark Verhoven

Ridderstraat 96
5126 BH Gilze