Nieuwe lessenreeks padeltraining voor senioren en jeugd

10 januari 2019


Senioren
Ben je nieuwsgierig naar padel? Heb je padel al eens gespeeld? Of ben je al gevorderd en klaar voor meer strategische en tactische inzichten? Padeltrainingen bieden je de uitgelezen mogelijkheid op alle speelniveaus je sterkte te verbeteren! Van kennismaking met de padelsport tot lessen op maat voor gevorderden.
Een lessenreeks bestaat uit 6 lessen van een uur, op maandag- of woensdagavond.

Kosten
De kosten voor een trainingsgroep van 3-4 personen is €80,- p.p. Daarnaast is er een nieuwe optie: een trainingsgroep van 7-8 personen voor €45,- p.p.

Jeugd
Ook voor de jeugd is er padeltraining mogelijk op woensdagavond van 18.30-19.30u. De jeugdpadel willen we erg laagdrempelig houden en daarvoor vragen we alleen een geringe (ballen)bijdrage van €3,50 per les. Of €10,- voor 4 lessen.

Aanmelden
Aanmelden voor de wintertraining van 11 februari t/m 27 maart kan via [email protected]. Let op: inschrijving sluit op 25 januari 2019.

Geef bij je aanmelding je leeftijd, speelsterkte, voorkeursdag/trainer, gewenste groepsgrootte en groepssamenstelling (bijv. competitieteam of vriendengroep) door. De uiteindelijke indeling wordt door de trainer vastgesteld en gecommuniceerd.

N.B. Om deel te nemen aan de lessenreeks moet je (proef)lid zijn van TC Gilze.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0161-455065 (paviljoen)

Sportpark Verhoven

Ridderstraat 96
5126 BH Gilze