Onze nieuwe voorzitster: Inge Godthelp

16 juni 2022


Mijn naam is Inge Godthelp-Teunissen. Ik ben 54 jaar en woon bijna 20 jaar in de gemeente Gilze. Net als de zonen Maurits en Tobias tennis en padel ik graag, maar ben ook graag toeschouwer. Het tennisracket hangt in de wilgen vanwege te veel blessures. Het padellen lukt gelukkig nog.

Ik ben al jaren lid van de club en toen de kinderen klein waren, ben ik ook actief geweest in de jeugd en heel kort in het bestuur met de jeugdportefeuille. Ik draag de club een warm hart toe en dat is misschien wel de belangrijkste reden dat ik me heb aangemeld voor deze functie. Gilze heeft een prachtig tennispark dat door vele vrijwilligers fantastisch wordt onderhouden. Er is een mooi ledental, ook weer in de jeugd! Dat op peil houden en misschien uitbreiden, blijft een mooie uitdaging. Wat is er leuker dan samen sporten, een balletje slaan, het biertje en wijntje na afloop, of de ranja. De ontmoeting en de gezelligheid van napraten. Met op zijn tijd een toernooitje of in competitieverband.

Padel is niet alleen een trend in Nederland, ook TC Gilze heeft er goed op ingespeeld en het komt tegemoet aan een brede behoefte. Met de komst van twee nieuwe padelbanen ontstaan weer nieuwe kansen en mogelijkheden om van TC Gilze een echte, geïntegreerde, tennis- en padelclub te maken, voor jong en oud! Cees Gijsbrechts heeft, uiteraard met de andere bestuursleden, de afgelopen jaar een stevig fundament neergelegd. Ik stap in, in een bestuur wat al vertrouwd met elkaar is.

Na de eerste kennismaking op 8 juni heb ik er nog meer zin in gekregen om mijn bijdrage te leveren! Vereniging en vrijwilligerswerk gaan hand in hand. We hebben elkaar nodig om samen deze mooie vereniging de komende jaren voort te zetten zodat we er, samen én ieder voor zich, veel plezier van kunnen blijven hebben.   

Nieuwscategorieën