Rabo Clubsuppport: Heb jij al gestemd op TC Gilze?

22 oktober 2020


Heb jij al gestemd op TC Gilze? Het kan nog tot en met as zondag 25 oktober!

TC Gilze doet ook dit jaar mee met de Rabobank ClubSupport! Een mooie manier om voor onze club een extra centje bij te verdienen. Dit jaar komt het ten goede aan de verduurzaming van ons park.

Rabobank De Zuidelijke Baronie stelt € 225.000,- van haar winst beschikbaar voor Rabo ClubSupport. Onze leden bepalen hoe de winst over de clubs verdeeld wordt.  

Stemmen
Leden van Rabobank De Zuidelijke Baronie kunnen nog t/m zondag 25 oktober hun stem uitbrengen op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. Dit jaar kunnen leden van de Rabobank voor het eerst stemmen via de Rabo App en Rabo Online Bankieren.

Wil je direct je stem uitbrengen op TC Gilze, klik dan op onderstaande link:

https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/   

Als je bent ingelogd via Rabo Telebankieren of Rabo App, volg dan de volgende stappen: Ga naar “zelf regelen” en vervolgens klik je op “mijn lidmaatschap”. Doorloop je deze stappen goed, dan kun je kiezen voor ClubSupport.

Verdeel jouw 5 stemmen over diverse clubs, met een maximum van 2 stemmen op natuurlijk TC Gilze. Als je nu niet kunt stemmen, wordt dan gratis lid en stem.

Deel aub dit bericht met al je vrienden, familie, kennissen en collega’s. Zou super zijn.

Alvast bedankt namens alle leden van jouw club … TC Gilze.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen