Spandoeken van actie pleegzorg 'Doneer je sporthek" onthuld!

02 november 2018


Op donderdag 1 november heeft wethouder Aletta van der Veen twee spandoeken van de pleegzorgactie 'Doneer je sporthek' onthuld. VV Gilze en TC Gilze ondersteunen samen deze actie. Bij de onthulling was een delegatie van beide verenigingen aanwezig en werden er korte demonstraties gegeven. 

Pleegouders zijn van onschatbare waarde én heel hard nodig. Op dit moment zijn er in Nederland 23.000 pleegkinderen. Deze kinderen zijn tussen de 0 en 21 jaar oud. Soms kunnen ze tijdelijk niet thuis wonen, soms is dat voor langere tijd. Het aantal nieuwe pleegouders is afgelopen jaar toegenomen, dankzij alle gezamenlijke inspanningen. Toch is er helaas nog steeds een tekort aan pleegouders. Zo wachten in onze regio nu 25 kinderen op een passend pleeggezin. Daarom zijn nieuwe pleegouders hard nodig!

Door samen met Sterk Huis, de gemeente en onze sportclub spandoeken op te hangen hopen we dat er meer pleegouders komen. Wil je meer weten over Pleegzorg of hoe je pleegouder kunt worden, kijk dan op http://www.sterkhuis.nl/pleegzorg/ of neem contact op via 013-5309400.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0161-455065 (paviljoen)

Sportpark Verhoven

Ridderstraat 96
5126 BH Gilze