TC Gilze en VV Gilze steunen Pleegzorg met 'Doneer je sporthek'

29 oktober 2018


TC Gilze helpt mee aan de zoektocht voor nieuwe pleeggezinnen door twee spandoeken te hangen. Pleegouders zijn van onschatbare waarde én heel hard nodig. Op dit moment zijn er in Nederland 23.000 pleegkinderen. Deze kinderen zijn tussen de 0 en 21 jaar oud. Soms kunnen ze tijdelijk niet thuis wonen, soms is dat voor langere tijd. Het aantal nieuwe pleegouders is afgelopen jaar toegenomen, dankzij alle gezamenlijke inspanningen. Toch is er helaas nog steeds een tekort aan pleegouders. Zo wachten in onze regio nu 25 kinderen op een passend pleeggezin. Daarom zijn nieuwe pleegouders hard nodig!

Door samen met Sterk Huis, de gemeente en onze sportclub spandoeken op te hangen hopen we dat er meer pleegouders komen. Wil je meer weten over Pleegzorg of hoe je pleegouder kunt worden, kijk dan op http://www.sterkhuis.nl/pleegzorg/ of neem contact op via 013-5309400.

Onthulling spandoeken op donderdag 1 november
Op donderdag 1 november worden om 18:30 uur deze twee spandoeken onthuld door wethouder Aletta van der Veen. Hiervoor is pers uitgenodigd, maar het bestuur nodigt ook alle leden uit om hierbij aanwezig te zijn. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0161-455065 (paviljoen)

Sportpark Verhoven

Ridderstraat 96
5126 BH Gilze