Tijd om WAKKER te worden en schrijf je in!!

29 september 2021


Na een heel lange periode van vorstverlet is het eindelijk weer tijd voor de winteractiviteit van TC Gilze. Het sein staat namelijk weer op groen voor de WAK competitie. Uiteraard houden we ons aan de op dat moment geldende coronamaatregelen.

De WAKcinatie is het beste medicijn voor coronaverveling op zondagmiddag. Houd alvast de volgende speeldata vrij in je agenda:

  • 21 en 28 november
  • 12 en 19 december
  • 9, 16, 23 en 30 januari.

Wat is WAK?
De WAK is een recreatief dubbeltoernooi (GD-HD-DD) voor alle 18+ leden. Er wordt gespeeld op zondagmiddag tijdens de wintermaanden. De wedstrijden duren maximaal 90 minuten en starten om 13.00 uur en om 14.30 uur. En daarna uiteraard gezellig nakletsen onder het genot van een hapje en een drankje. De WAK is geschikt voor alle niveau's, dus ook een aanrader voor nieuwe leden. 

Je speelt in poules en speelt gemiddeld 4 wedstrijden verdeeld over deze zondagmiddagen.

Wil je meedoen?
Dan kun je je vanaf nu inschrijven via toernooi.nl. De inschrijving sluit op 31 oktober. Je schrijft per koppel in. Kun je geen maatje vinden? Schrijf dan solo in en de commissie kijkt of er koppels te vormen zijn. Ben je nog niet wakker, wordt dan wakker en doe mee!

Tot WAK!!

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen