Vanaf 1 mei gaat het gebruik van de witte consumptie-pas veranderen!

11 april 2018

Vanaf 1 mei gaat het gebruik van de witte consumptie-pas veranderen!

De witte consumptie-pas wordt meestal gebruikt door een groep. Alle consumpties die genuttigd worden, worden op het saldo van het pasje gezet. Aan het eind van de avond wordt dit dan door de groepsleden afgerekend.

Het gebruik van deze pasjes (of het niet retourneren) leidt soms tot onduidelijkheden. Om deze reden wordt de volgende wijziging met ingang van 1 mei doorgevoerd:

  1. Alle witte consumptie-passen worden op naam gezet. De kaart kan door een groep gebruikt worden, maar er is één persoon als eigenaar geregistreerd. Bij problemen met de consumptie-pas zal deze persoon dan ook worden aangesproken.
  2. Er zullen geen witte pasjes meer (via het bardienst zakje) beschikbaar zijn bij de bardienst.
  3. Een ieder die graag (voor zijn groep) eigenaar wil worden van een consumptie-pas moet even via onderstaand mailadres contact opnemen.
  4. Een ieder die al een dergelijk wit pasje heeft, moet dit even melden (met het pasnummer) op onderstaan mail adres. Vervolgens zal per 15 mei het bestand worden opgeschoond en zullen alleen de geregistreerde passen nog geldig zijn.
  5. Commissies krijgen hun eigen pasje voor consumpties en zullen daarover separaat benaderd worden, maar mogen uiteraard voor vragen ook contact opnemen via onderstaand mailadres.

Bedankt voor je medewerking
Het bestuur

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0161-455065 (paviljoen)

Sportpark Verhoven

Ridderstraat 96
5126 BH Gilze