Bal- en slagvaardigheid

Hoe leer ik tennissen?

Kinderen kunnen vanaf 5 jaar beginnen met de cursus balvaardigheid. Als de trainer vindt dat een kind voldoende vaardigheid met de bal heeft, kan het doorstromen naar de cursus slagvaardigheid. Cursussen worden gegeven op een vast moment in de week. Het is fijn als je een racket hebt maar heb je dat niet, dan kun je er een lenen van de trainer.

Nieuwe cursus bal- en slagvaardigheid

Donderdag 5 april start vanaf 17.00 uur (balvaardigheid) en 17.45 uur (slagvaardigheid) weer de cursus bal- en slagvaardigheid voor kinderen tot ongeveer 9 jaar. Deze leuke tenniscursus wordt gegeven door Ellen Spitzen volgens de Tenniskids methode. Dit betekent dat kinderen kennis maken met het tennisspel. Ze leren basisvaardigheden op het gebied van bewegen en coördinatie. We zijn natuurlijk veel met het racket en bal bezig. Racket, bal en tennisbaantje zijn helemaal aangepast aan de leeftijd.

Kosten: €55,- voor 15 lessen (geen lidmaatschap nodig). Rackets zijn aanwezig. Heb je nog vragen of wil je je aanmelden? Neem dan contact op met Ellen Spitzen via 06-12282047 en/of [email protected].

Doorstroming naar tennisles

Als de trainer vindt dat een kind kan doorstromen naar de tennisles, is het mogelijk tennislessen te volgen bij de TC Gilze. De tennislessen worden nu nog gegeven in reeksen van 15 lessen. De reeksen zijn in de periode maart-september en oktober-maart. Je kunt voor iedere reeks van lessen apart opgeven. De trainingen worden verzorgd door Tennisschool Gijs.

Lees meer over tennistraining.

Vragen?

logo

E-mail

info@tcgilze.nl

Telefoon

0161-455065 (paviljoen)

Sportpark Verhoven

Ridderstraat 96
5126 BH Gilze
Nederland