Tennistraining

Wanneer men begint met de tennissport wordt het pas echt leuk als je de basistechnieken en tactieken goed aangeleerd krijgt. Ook de juiste telling (incl tie-break) is belangrijk. Dit en nog veel meer leer je tijdens de tennistraining.

Voor de gevorderde- en wedstrijdspeler is training een goede aanvulling om je niveau te verbeteren. Speciale techniek- taktiek-, mentale- en conditionele trainingen zullen je tennisniveau verbeteren.
De tennistrainingen worden verzorgd door gediplomeerde en gelicenseerde tennistrainers van Tennisschool Gijs.

Wil jij ook zo’n mooie backhand als Federer of leren serveren als Nadal?
Geef je dan op voor training!

Gedurende het jaar worden er twee blokken van 15 tennislessen gegeven:

  • Zomertraining van april t/m september, inschrijven is mogelijk half februari/begin maart;
  • wintertraining van oktober t/m maart, inschrijven is mogelijk half augustus/begin september.

Uitgangspunt is 4 - 8 personen per les van 50 minuten; bij een afwijkend aantal personen geldt óf een andere lesduur óf een afwijkend tarief.
Bij TC Gilze worden de tennistrainingen gegeven vanaf ongeveer 9 jaar. Ben je jonger dan begin je met bal- en slagvaardigheid.
De gehele organisatie en uitvoering van de tennistrainingen is in handen van Tennisschool Gijs.

Tennistrainingen

De trainingen bij TC Gilze worden verzorgd door hoofdtrainers Wim en Ellen Spitzen. Helga de Groot zal daarnaast één dag aanwezig zijn op het park om les te geven.

 

Contact met de trainers

Ellen Spitzen 06 - 122 820 47
Wim Spitzen 06 - 515 986 73
Helga de Groot 06 - 538 843 41


Inschrijven Training

Je kunt je voor de volgende mogelijkheden inschrijven, groepen van 8, 4 en privétraining. Groepen die met 2 of 3 personen willen trainen schrijven in voor groepen van 4 personen. Bij de opmerkingen kun je dan aangeven met wie je in een aangepaste groepsgrootte wilt trainen.

Meer informatie is te vinden via de site van Tennisschool Gijs of bij de trainers Ellen, Wim of Helga. Op deze pagina vind je ook meer info over de kosten en de leswekenplanning.