Voor- en najaarscompetitie padel

TC Gilze heeft met met zes teams de voorjaarscompetitie Padel gespeeld. Daarmee zijn we na TC Maaspoort (Den Bosch) dat met tien(!) teams deelneemt) de vereniging met de meeste competitieteams nl. twee zaterdag- en vier zondagteams. Waarbij er een aantal spelers zowel op zaterdag als op zondag hebben gespeeld.

Deze competitie was 10 maart begonnen. Er zijn in maart en april 4 speeldagen geweest. Gedurende de tenniscompetitie lag de padelcompetitie stil om de tennisspelers ook mee te kunnen laten doen. Daarna zijn er nog drie speeldagen in juni geweest. 

Het eerste zondagteam speelt in de landelijke Topklasse. In het najaar zijn ze als 3e geëindigd.

De meeste informatie over de padelcompetitie is te vinden op de website van de KNLTB.

Speeldata najaarscompetitie 2018

De zaterdagteams van TC Gilze beginnen om 14.00 uur. Op zondag spelen er steeds twee teams thuis. Een team om 10:00 uur en een team om 14:00 uur (tenzij in onderling overleg anders afgestemd).   

Via de nieuwe mijnknltb.toernooi.nl pagina vind je alle compettitieteams, het programma, uitslagen en de stand.

De speeldata van de najaarscompetitie padel vind je in onderstaand schema, deze zijn ook te vinden op de website van de KNLTB. Hier vind je ook alle ander informatie over deze competitie.

Wil je meedoen met de najaarscompetitie?
Download dan hier het inschrijf formulier en mail dit naar kestje@gmail.com. De uiterste inschrijfdatum binnen Gilze is zondag 29 juli

De meeste informatie over de padelcompetitie is te vinden op de website van de KNLTB.

Heb je vragen?

Stuur dan een mail naar padel@tcgilze.nl.

 

 

Vragen?

logo

E-mail

info@tcgilze.nl

Telefoon

0161-455065 (paviljoen)

Sportpark Verhoven

Ridderstraat 96
5126 BH Gilze