Zomerlidmaatschap

TC Gilze biedt sinds 2018 een nieuwe vorm van lidmaatschap aan; het zomerlidmaatschap.

Voor wie is het zomerlidmaatschap?

Het reglement zomerlidmaatschap heeft tot doel om mensen die bij TC Gilze willen komen tennissen of padellen in de zomermaanden en geen volledig lidmaatschap bij TC Gilze willen, tijdelijk lid te maken van TC Gilze en KNLTB en hiermee de zomermaanden kunnen spelen op de banen van TC Gilze. 

Periode

Het zomerlidmaatschap wordt aangegaan voor drie of vier maanden in de periode van 1 juni t/m 30 september 2021.

Doelgroep

Mensen die geen lid van TC Gilze zijn en in de zomermaanden  de tennis- en padelsport bij TC Gilze willen beoefenen. 

Kosten

De kosten voor een zomerlidmaatschap van drie maanden bedragen €45. Voor vier maanden betaal je €60. Het zomerlidmaatschap wordt betaald via automatische incasso.

Het zomerlidmaatschap geldt voor de zomer van 2021.

Status zomerleden

Zomerleden zijn lid van de vereniging TC Gilze en worden tevens aangemeld voor een compact lidmaatschap bij de KNLTB  onder de noemer Zomer Challenge. 
Zomerleden krijgen tijdelijk een ledenpas waarmee de buitendeur van het paviljoen geopend kan worden en afgehangen kan worden op ons digitale afhangbord in het paviljoen. Aan het einde van het zomerlidmaatschap dient deze tijdelijke pas weer ingeleverd te worden bij de ledenadministratie. Zomerleden hebben recht op spelen op de tennis- en padelbanen van TC Gilze en het gebruik van de andere faciliteiten gedurende de periode van 3-4 maanden. Deelname aan clubactiviteiten en tennislessen is niet mogelijk. Het is wel mogelijk om aan KNLTB-activiteiten deel te nemen. Het zomerlidmaatschap geeft geen stemrecht tijdens een ALV, en geen recht op kandidaatstelling voor een bestuurs- of commissiefunctie.
Zomerleden dienen zich te houden aan het huishoudelijk- en paviljoenreglement.

Bardienst

Zomerleden hoeven geen bardienst te draaien. Wanneer men na afloop van het  zomerlidmaatschap besluit om lid te worden, zullen de reguliere reglementen met betrekking tot bardiensten in werking treden. 

Aanmelden als zomerlid

Je kunt je online aanmelden voor een zomerlidmaatschap. Nadat je dit hebt gedaan, neemt de ledenadministratie contact met je op. De aanmelding voor het zomerlidmaatschap wordt definitief in gang gezet als de ledenadministratie aanvullende gegevens heeft ontvangen. Je zomerlidmaatschap gaat in vanaf de eerste van de maand.

Huishoudelijk reglement en parkreglement

Het huishoudelijk reglement en parkreglement zijn gebundeld in één reglement.