Voor- en najaarscompetitie KNLTB

Inschrijving voorjaarscompetitie 2019 (junioren en senioren) gesloten

De inschrijvingsperiode voor de KNLTB voorjaarscompetitie 2019 en R-O-G (jeugdtennis) is inmiddels gesloten. 

De teams zijn inmiddels samengesteld door de Technische Commissie. Voor de R-O-G competitie is dit in overleg met de Jeugdcommissie en trainers gebeurd. De indeling van de R-O-G tennisteams vind je hier. Het niveau per jeugdspeler vind je op de pagina R-O-G status

Wat is KNLTB competitie?

Jaarlijks organiseert de KNLTB een competitie van 7 achtereenvolgende weken in de periode van april tot juni (KNLTB voorjaarscompetitie) en september tot november (KNLTB najaarscompetitie).
De tegenstanders zijn teams van andere verenigingen, voornamelijk uit de directe omgeving/regio. Je speelt zowel thuis- als uitwedstrijden. Er kan in diverse spelsoorten ingeschreven worden, wedstrijden zijn zowel doordeweeks als in het weekeinde. Een competitieteam bestaat in principe uit 6 spelers, hiervan moeten er elke wedstrijd tenminste 4 personen aanwezig zijn.

De technische commissie stelt de teams samen, waarbij rekening wordt gehouden met de inschrijvingen, individuele wensen en voorkeuren van de leden, voor zover de reglementen van de KNLTB dat toelaten.

LET OP: Als lid van TC Gilze heb je een persoonlijke ledenpas ontvangen, deze moet je elke competitiedag bij je hebben als je deelneemt aan de competitie. Ben je je pas kwijt geef dit dan snel door via [email protected].

Inschrijven competitie

Inschrijven van de voorjaarscompetitie gebeurt in de maand november/december, voor de najaarscompetitie schrijf je jezelf in rond april.

Wanneer ben je junior, senior of veteraan?

  • Junior: ben je tot het jaar waarin je 18 wordt.
  • Senior: ben je met ingang van het jaar waarin je 18 wordt.
  • Veteraan: ben je met ingang van het jaar waarin je 35 wordt.

Meer weten?

Je vindt alle informatie over de voorjaarscompetitie 2019 inclusief spelsoorten en speeldata in dit document [PDF].

Heb je vragen of wil je meer informatie, stuur dan een mail naar [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0161-455065 (paviljoen)

Sportpark Verhoven

Ridderstraat 96
5126 BH Gilze