Voor- en najaarscompetitie tennis

Jaarlijks organiseert de KNLTB een competitie van 7 achtereenvolgende weken in de periode van april tot juni (KNLTB voorjaarscompetitie) en september tot november (KNLTB najaarscompetitie).
De tegenstanders zijn teams van andere verenigingen. Je speelt zowel thuis- als uitwedstrijden. Er kan in diverse soorten ingeschreven worden; zowel doordeweeks als in het weekeinde. Een competitieteam bestaat in principe uit 6 spelers, hiervan moeten er elke wedstrijd tenminste 4 personen aanwezig zijn. De technische commissie stelt de teams samen, waarbij rekening wordt gehouden met de voorkeur van de leden voor zover de reglementen van de KNLTB dat toelaten.

LET OP: Als lid van TC Gilze heb je een persoonlijke ledenpas ontvangen, deze moet je elke competitiedag bij je hebben als je deelneemt aan de competitie. Ben je je pas kwijt geef dit dan snel door via [email protected].

Inschrijven competitie

Inschrijven van de voorjaarscompetitie gebeurt in de maand november, voor de najaarscompetitie schrijf je jezelf in rond april. Heb je vragen of wil je meer informatie, stuur dan een mail naar [email protected]

Wanneer ben je junior, senior of veteraan?

  • Junior: ben je tot het jaar waarin je 18 wordt.
  • Senior: ben je met ingang van het jaar waarin je 18 wordt.
  • Veteraan: ben je met ingang van het jaar waarin je 35 wordt.

Speeldata voorjaarscompetitie 2018

Speeldata najaarscompetitie 2018

De speeldata van de najaarscompetitie zijn al bekend. Meer informatie over de inschrijving volgt later.

Vragen?

logo

E-mail

info@tcgilze.nl

Telefoon

0161-455065 (paviljoen)

Sportpark Verhoven

Ridderstraat 96
5126 BH Gilze
Nederland