Lidmaatschap

TC Gilze is een tennis- en padelvereniging waar gezelligheid en sportiviteit hoog in het vaandel staan. TC Gilze heeft acht verlichte kunstgrasbanen en twee padelbanen waarop het hele jaar getennist kan worden. Is je interesse gewekt? Dan is lid worden erg eenvoudig.

Lid worden

Je kunt je online aanmelden. Nadat je dit hebt gedaan, neemt de ledenadministratie contact met je op. De aanmelding voor het lidmaatschap wordt definitief in gang gezet als de ledenadministratie aanvullende gegevens en een recente pasfoto heeft ontvangen. Je pasfoto mag je ook scannen en als jpg-bestand mailen. Je lidmaatschap gaat in vanaf de eerstvolgende maand. Het duurt ongeveer twee weken tot je aanmelding is verwerkt bij de KNLTB.

Als je lid bent van de TC Gilze word je ingeschreven bij de KNLTB (Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond) en krijg je een tennispasje.
Dit pasje heb je nodig voor 2 belangrijke dingen:

  1. om een tennisbaan af te hangen zodat je vrij kunt tennissen
  2. om mee te kunnen betalen als je iets koopt in het paviljoen

Als je lid bent van TC Gilze, kun je gebruik maken van de KNLTB Clubapp. Deze app is gratis voor alle KNLTB leden. Zo ben je snel op de hoogte van evenementen die door TC Gilze worden georganiseerd en alle andere ontwikkelingen binnen onze club. Op deze pagina vind je meer informatie over de app en waar je deze kunt downloaden.

Tarieven lidmaatschap (2021)

Senior lidmaatschap (vanaf het jaar dat je 23 jaar wordt): € 138,-
Senior lidmaatschap overgang (vanaf het jaar dat je 18 jaar wordt): € 103,50,-
Junior lidmaatschap (vanaf het jaar dat je 10 jaar wordt): € 67,-
Junior lidmaatschap voor elk 2e en volgend kind in een gezin: € 34,-
Pupil lidmaatschap (tot en met het jaar waarin je 9 jaar wordt) : € 34,-
Pupil lidmaatschap voor elk 2e en volgend kind in een gezin: € 17,-

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig € 10,- voor seniorleden en € 5,- voor jeugdleden. 

Proeflidmaatschap

Als je senior bent en eerst kennis wilt maken met de tennis- of padelsport, dan kun je je ook aanmelden voor een proeflidmaatschap van 3 maanden. De kosten hiervan zijn € 30,-. 

Wanneer je gebruik hebt gemaakt van een proeflidmaatschap en besluit om lid te worden, dan betaal je de rest van de verschuldigde contributie voor het lopende jaar, inclusief inschrijfgeld.

Betaling van de contributie

Betaling van de contributie is alleen mogelijk door middel van automatische incasso. Bij het aangaan van het lidmaatschap is hiervoor een machtiging ingevuld. De jaarlijks verschuldigde contributie wordt in de periode januari – april geïncasseerd van het opgegeven rekeningnummer.

Opzegging van het lidmaatschap

Opzeggen van het lidmaatschap is alleen mogelijk met ingang van 1 januari van het komende kalenderjaar middels een schriftelijke melding uiterlijk op 15 december aan onze ledenadministratie.

(Proef)lid worden?

Huishoudelijk reglement en parkreglement

Het huishoudelijk reglement en parkreglement zijn gebundeld in één reglement.