Padelclinic

 TC Gilze biedt de mogelijkheid voor het organiseren van een padelclinic in samenwerking met padelschool Jaspers. Dit is een leuke manier om kennis te maken met de padelsport, waarbij informatie wordt gegeven over de padelsport, diverse oefenvormen voorbij komen en je padel en de bijbehorende regels leert kennen.

De richtlijn voor de groepsgrootte is 3 tot 8 personen, maar een cllinic met grotere groepen (tot max. 16 personen) is ook mogelijk. Hierbij is rouleren dan wel noodzakelijk. 

Een clinic is leuk voor teambuilding, als clubuitje of vriendenactiviteit. Heerlijk om eens samen te gaan padellen met je vrienden/vriendinnen of collega’s. Een clinic voor gevorderden is ook mogelijk. Geef dit even aan bij de aanmelding.

De kosten voor een clinic zijn €50,- per uur (exclusief baanhuur) voor de begeleiding en gebruik maken van de ballen. 

Tip: de ervaring leert dat je bij een clinic van twee uur ook toekomt aan het spelen van wedstrijden.  

Voor meer info of een afspraak kun je mailen naar [email protected]    

Padel is een nieuwe racketsport, een combinatie van tennis en squash. Op een speciaal veld omheind door glas en hekwerk speel je net als bij tennis tegen elkaar met een net ertussen. Alleen heb je nu de mogelijkheid om de wanden te gebruiken om de bal terug te slaan. De beste manier om het te leren kennen, is het gewoon eens zelf te proberen. Lees op onze pagina padelintroductie meer over padelsport.