Sponsor worden

TPC Gilze is sinds haar oprichting in 1964 uitgegroeid tot een belangrijke sportvereniging in Gilze en omstreken. Heel wat sporters hebben ons mooie sportpark al bezocht. Niet alleen voor de tennisbanen, maar sinds de laatste jaren ook voor onze padelbanen. Padel is namelijk een nieuwe sport in opkomst. Mede door de organisatie van interne- en open toernooien en deelname aan de voorjaars- en najaar KNLTB competitie heeft TPC Gilze zowel regionaal als landelijk de laatste jaren veel aantrekkingskracht. Inkomsten van sponsoren zijn voor onze vereniging van groot belang. Met deze inkomsten kunnen investeringen gedaan worden die het voortbestaan van de club en het sportplezier van onze leden, zowel jong als oud, waarborgen. Door deze extra bijdragen kunnen we de contributie kosten laag houden waardoor meer mensen zich als nieuw lid kunnen aanmelden.

Sponsormogelijkheden
Het sponsoren van een sportclub is een positieve en aantrekkelijke manier om uw bedrijf zichtbaar te maken. De kosten zijn relatief laag en u levert een positieve bijdrage aan de gemeenschap. Dit zorgt voor goodwill en kan een gevoel van loyaliteit onder uw klanten opleveren. Draagt u de gemeenschap en TPC Gilze een warm hart toe dan kunnen wij uw bedrijfsnaam op verschillende manieren naar voren brengen. Download en bekijk onze geheel nieuwe folder met een overzicht van de sponsorpakketten en andere sponsor mogelijkheden. Uiteraard staan wij open voor uw eigen ideeën. Al vanaf € 125,- kunt u sponsor worden bij TC Gilze. We hopen u te mogen verwelkomen als sponsor van onze tennisvereniging!

Sponsorcommissie
De sponsorcommissie van TPC Gilze bestaat op dit moment uit Joris Hoevenaars en Pedro Oosthoek. Hebt u nog vragen over de mogelijkheden van sponsoring bel of mail ons en we maken een afspraak. 

E-mail: [email protected]

Telefoon: 06-21147489 (Joris)

Vacature Sponsorcommissie
ps … Het sponsorteam is altijd op zoek naar leden met verkooptalent. Ben je lid van TPC Gilze en die enthousiaste, proactieve sponsorwerver die wij zoeken? Neem gerust contact met ons op en we leggen graag uit wat deze leuke taak inhoudt.

Download

Download overzicht van sponsorpakketten- en mogelijkheden