Sponsor worden

TC Gilze is sinds haar oprichting in 1964 uitgegroeid tot een belangrijke sportvereniging in Gilze en omstreken. Een heerlijk partijtje tennis of padel heeft al veel mensen naar het vernieuwde fantastische sportpark doen trekken. En ook door de vele toernooien heeft TC Gilze zowel regionaal als landelijk de laatste jaren veel aantrekkingskracht. Het is een trots uithangbord voor het dorp Gilze en zeker ook voor de regio. Voor een vereniging zijn inkomsten van sponsoren van groot belang. Met extra inkomsten kunnen wij investeringen doen en zo het voortbestaan van onze vereniging waarborgen.

Zowel op sportief vlak door het organiseren van diverse activiteiten voor de ontwikkeling en het aantrekken van zowel junioren als senioren. Maar ook op facilitair vlak door o.a. het onderhouden van het park, het paviljoen, het parkmeubilair, de inrichting, de informatievoorzieningen. Ofwel: de veiligheid en uitstraling van het park.

Allerlei zaken die het tennisplezier van onze leden en onze gasten vergroten. Uiteraard is sponsoring verenigbaar met de doelstellingen van TC Gilze, waarbij sponsoring een bepalende factor zal zijn in de uitvoerbaarheid van het meerjarenplan van onze vereniging.

Sponsormogelijkheden

U kunt als sponsor uw bedrijfsnaam op verscheidene manieren naar buiten brengen. Om als bestaande of potentiële sponsor goed op uw wensen en eisen in te kunnen springen, is er flexibiliteit aangebracht in de mogelijkheden tot sponsoring.
Een sponsor heeft de keuze uit verschillende, één tot driejarige sponsorpakketten, waarbij leden als lidsponsor een goede basis hebben. Alle opties voor u als (mogelijke) sponsor hebben we op de pagina sponsoring 2018 op een rijtje gezet. U kunt ook het bestand onder aan deze pagina downloaden.

U kunt al vanaf € 100,- lid worden van de sponsor Club. We hopen u te mogen verwelkomen als sponsor van onze tennisvereniging!

Naast alle sponsormogelijkheden biedt de club ook diverse netwerkactiviteiten aan, waarvan de sponsoravond in september een hoogtepunt is.

Sponsorcommissie

De sponsorcommissie van TC Gilze bestaat uit Joris, Sybilla, Pedro en Brigitte. Hebt u nog vragen over de mogelijkheden van sponsoring, dan kunt u met ons contact opnemen. We zien u graag terug op ons park. 

E-mail: [email protected]
Telefoon: 06-21147489 (Joris)

Download

Hieronder kunt u het overzicht van alle sponsorpakketten- en mogelijkheden downloaden.

TC GILZE SPONSORING 2018-2.pdf