Padeltraining senioren en jeugd

Padeltraining bij TC Gilze is erg aan te bevelen om je niveau en spelbeleving te verhogen. Bij de padeltraining krijg je basistechnieken en tactieken aangeleerd in oefenvormen en ook regelmatig meteen toegepast in spelsituaties/wedstrijdvorm.

“Les is more!”

De padeltrainingen worden verzorgd door gediplomeerde trainers van Padelschool Jaspers. Bij TC Gilze zijn de trainers Cindy Huberts en Rob Jaspers.

Gedurende het jaar worden er drie lessenreeksen georganiseerd:

  • Wintertraining: februari en maart
  • Voorjaarstraining: mei en juni
  • Najaarstraining: september en oktober  

Eén lessenreeks bestaat uit 6 lessen van een uur. Trainingen zijn mogelijk op maandag- en woensdagavond vanaf 19.30 uur. 

Uitgangspunt is een trainingsgroep van 3-4 personen, hiervoor bedragen de kosten  € 80,- per persoon.

Nieuw in 2019 is de mogelijkheid om te lessen in een grotere groep van 7-8 personen, waarbij het tarief lager wordt (€ 45,- per persoon) en je meer diversiteit hebt in medespelers.

Aanmelden kan via: [email protected]

Geef bij je aanmelding je leeftijd, speelsterkte, voorkeursdag/trainer, gewenste groepsgrootte en groepssamenstelling (bijv. competitieteam of vriendengroep) door.

De uiteindelijke indeling wordt door de trainer vastgesteld en gecommuniceerd.

N.B. Om deel te nemen aan de lessenreeks, dien je (proef)lid te zijn van TC Gilze.

Je geeft je op voor een lessenreeks van 6 lessen en betaalt vooraf voor deze lessen. Mocht de padeltrainer bepalen dat, wegens weersomstandigheden, de lessen niet doorgaan, dan schuiven we de training een week op. Individuele uitval kan helaas niet worden ingehaald, uitzonderingen daargelaten als dit te regelen is in een andere groep.  

Contact met de trainers

Rob Jaspers: 06-24199378   [email protected]
Cindy Huberts: 06-55725826   [email protected]

Jeugdpadel

Ook voor de jeugd is er padeltraining mogelijk op woensdagavond van 18.30-19.30u. De jeugdpadel willen we erg laagdrempelig houden en daarvoor vragen we alleen een geringe (ballen)bijdrage van €3,50 per les. Of €10,- voor 4 lessen. Naast technische- en tactische ontwikkeling van de kinderen vinden we spelbeleving en plezier erg belangrijk. Hoe langer de rally die je leert spelen, hoe spannender en leuker het wordt. We geven tips, doen diverse oefenvormen, spelletjes en spelen wedstrijden. Bij interesse graag doorgeven via [email protected]

N.B. Als er geen training gegeven wordt, spelen we op woensdagavond met de jeugdleden tussen 18.30u. en 19.30u. altijd vrij: wedstrijden en diverse spelvormen.

De Trainers

Rob Jaspers
Rob is een ervaren padeltrainer die zelf sinds 2009 padel speelt. Hij speelt zelf op topklasse niveau en gaat regelmatig naar Spanje om daar trainingen/clinics te volgen en toernooien te spelen. Rob is gecertificeerd padeltrainer en geeft sinds 2016 les nij verschillende verenigingen. Tevens is hij docent Padeltrainer voor de KNLTB. Hij verzorgt hiervoor de padeltrainersopleiding voor tennisleraren. Daarnaast is hij ook de teammanager/coach van het KNLTB Nederlands padelteam.  

Cindy Huberts
Cindy heeft jarenlang in Spanje gewoond en daar altijd op hoog niveau padel gespeeld. Terug in Nederland heeft ze jaren als captain in het Nederlands team gespeeld. Ze was in 2015 de eerste officiële padel trainer in Nederland en heeft veel ervaring in het spelen en lesgeven van padel.