Padeltraining

Trainingen weer van start in september

In september gaat de padeltraining voor volwassenen weer van start. Deze trainingen worden verzorgd door Cindy Huberts van Padelschool Jaspers. De trainingssessie bestaat uit 6 lessen van een uur en wordt in groepen van 3 of 4 personen gegeven. Trainingen zijn mogelijk op maandag- en woensdagavond vanaf 19.30 uur. Voor een groep van 3 of 4 personen bedragen de kosten € 80,- per persoon. 
 
Je kunt je inschrijven voor deze padeltraining door een mail te sturen naar [email protected]. Geef bij je aanmelding je speelsterkte, leeftijd, voorkeursdag en gewenste groepssamenstelling door. De uiteindelijke indeling wordt door de trainer vastgesteld en gecommuniceerd.
 
Let op: wees er snel bij, want de inschrijving sluit op 30 augustus a.s. 
 
Ben je jeugdlid en heb je ook interesse in het volgen van een padeltraining? Stuur dan een mail naar [email protected]. Bij voldoende interesse gaan we kijken naar de mogelijkheden om ook jeugdtraining aan te bieden. 
 

Wat leer je tijdens een padeltraining?

 • Beginner en gevorderd: Nadruk op juiste techniek ter voorkoming van blessures en de basistactieken van padel. Dit alles in de vorm van dynamische oefeningen. 
 • Wedstrijdspelers: Nadruk op specifieke spelsituaties te verbeteren. Voorbeelden zijn: 
  • het verdedigen van de hoeken, wanneer meedraaien en wanneer niet
  • het oefenen om de bal via de achterkant over de zijwand te slaan (‘por tres’)
  • het verdedigen van een harde aanvallende smash (specifiek het looppatroon, voetenwerk en de racket voorbereiding)
  • het opbouwen van een punt vanuit de verdediging (eerst ruimte creëren, dan opbouwende bal en vervolgens pas aanvallen)
Inschrijven kan via de volgende link: https://yourpadel.nl/clubs/gilze/.
 
Heb je nog vragen, dan kun je mailen naar Rob Jaspers (padeltrainer): [email protected]. Losse lessen kunnen in overleg geboekt worden. Voor meer info of het maken van een afspraak: 06 241 99 378

Ben je nieuwsgierig naar padel? Heb je padel al eens gespeeld? Of ben je al gevorderd en klaar voor meer strategische en tactische inzichten? Padeltrainingen bieden je de uitgelezen mogelijkheid op alle speelniveaus je sterkte te verbeteren!

Trainingen zijn zowel voor jeugd- als seniorleden van TC Gilze en worden verzorgd door Rob Jaspers. Het brengt padel op een hoger niveau binnen TC Gilze.

Rob Jaspers is een ervaren padeltrainer/speler, die sinds 2009 padel speelt, nadat hij met de sport in Spanje in aanraking kwam. Hij gaat nog regelmatig naar Spanje om daar trainingen/clinics te volgen en toernooien te spelen. Rob is gecertificeerd padeltrainer erkend door de Nederlandse Padelbond en KNLTB. Hij is tevens docent Padeltrainer voor de KNLTB en verzorgt hiervoor opleiding van tennisleraren die padeltraining op hun club willen geven.

Trainingen

De trainingen duren circa 1 uur (incl. inspelen) en bestaan uit:

 • Warming-up en techniek van een bepaalde slag.
 • Tactische oefeningen om een specifieke spelsituatie na te spelen waarbij de behandelde slagtechniek terugkomt. Het doel is om cursisten na te laten denken over de mogelijkheden die ze hebben om de situatie in hun voordeel om te zetten door de verschillende opties te behandelen. Zowel aanvallende als verdedigend. Afhankelijk van het (technische) niveau van de groep worden de tactische mogelijkheden aangepast.
 • Partijvorm met opdracht en aanwijzingen, afsluiting met korte feedback.
 • De groepsgrootte is 3 of 4 personen per training. Voor de trainingen wordt één baan geblokkeerd.

Inschrijven kan individueel en als groep, bijvoorbeeld een competitieteam of vriendengroep.

Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar jaspersrob@justpadel.nl.

Vragen?

logo

E-mail

info@tcgilze.nl

Telefoon

0161-455065 (paviljoen)

Sportpark Verhoven

Ridderstraat 96
5126 BH Gilze
Nederland