Recreatiecompetitie

De gemeentelijke recreatiecompetitie is gratis en toegankelijk voor alle seniorleden van onze vereniging. Aan deze competitie nemen ook teams deel van TPC Cash, TCR uit Rijen en TV Molenschot. De competitie heeft in hoofdzaak een recreatieve grondslag. Sportiviteit en plezier zijn de belangrijkste factoren.

Deze dubbelcompetitie wordt gespeeld op vrijdagavond in de periode van eind januari t/m eind maart. Alle senioren kunnen zich inschrijven via het inschrijformulier op de website van TPC Gilze. Het formulier is te vinden onderaan deze pagina. Elk team speelt 4 vrijdagavonden: damesdubbel, herendubbel en padeldubbel. 

Gemeentelijke Recreatiecompetitie 2023 voor alle seniorleden

Binnenkort organiseren we weer de Gemeentelijke Recreatiecompetitie. Deze competitie wordt dit jaar, net als afgelopen jaren, georganiseerd in samenwerking met de overige tennisverenigingen uit onze gemeente, dit zijn de volgende verenigingen:

  • TV Molenschot
  • TPC Cash
  • TCR

De wedstrijden worden gespeeld op het tennispark van TC Gilze, TCR en TPC Cash.  

Dit jaar spelen we Damesdubbel, Herendubbel en Padeldubbel. Deze uitnodiging is voor tennissers én padellers. Zo kunnen onze padellers zich meten met de padellers van TPC Cash uit Rijen.

Je kunt als team je inschrijven via onderstaand inschrijfformulier. Zorg ervoor, dat je voor je eigen team voldoende invallers hebt.

De wedstrijden worden op vrijdagavond gespeeld van 19.30 – 22.00 uur, in de maanden februari (3-10) en maart (3-10-17-24).

Elk team speelt 4 vrijdagen.  

Opgave voor deze competitie kan tot 4 januari 2023.  

Inschrijven d.m.v. onderstaand inschrijfformulier per e-mail naar: [email protected]               .          

De recreatiecommissie: Jack Wilborts en Els van Leijsen. 

⬇ ⬇ ⬇  Inschrijfformulier,Reglementen en spelregels ⬇⬇⬇

inschrijfformulier recr.compn 2023.xlsx recreatiercompetitie reglement en spelregels - 2023.pdf