Algemene ledenvergadering maximaal 4 maanden uitgesteld!

12 januari 2022


Algemene ledenvergadering maximaal 4 maanden uitgesteld!

De Algemene ledenvergadering (ALV), geplande op dinsdag 26 januari, wordt maximaal 4 maanden opgeschoven. Wij willen de ALV live in het paviljoen organiseren in verband met de onderwerpen die op de agenda staan. Zodra de Corona maatregelen het toelaten maken we een datum bekend. Eén van de punten die zeker op de agenda zal staan is de ontwikkeling van de padelsport binnen onze vereniging. Gelukkig is de enquête in grote getalen in het najaar van 2021 ingevuld en ingeleverd.

De keuzes uit dit onderzoek, uitgevoerd door de padelwerkgroep zullen eerst tussen de werkgroep en bestuur worden besproken en uitgewerkt. Daarna worden deze toegelicht aan de leden in de ALV, daar waar nodig vindt er een stemmingplaats. Deze uitwerking, mogelijke vragen, discussies en het stemmen willen wij in het paviljoen organiseren en niet digitale.  

Werving bestuursleden

Daarnaast zijn wij nog op zoek naar minimaal 2 nieuwe bestuursleden die tijdens de ALV kunnen worden voorgesteld aan en aangesteld door de leden om voor een termijn van 3 jaar in het bestuur zitting te nemen. De exacte taken en commissieverdeling zal worden gemaakt na de verwelkoming van deze nieuwe bestuurders en in de ALV worden gepresenteerd. Iedereen weet dat een voltallig bestuur essentieel is voor een gezonde vereniging. Ook is een goede doorstroming van de leden aan de bestuurstafel zeer wenselijk. Hiermee behouden we ruimte voor nieuwe ideeën en borgen we de visie op de toekomst van een gezonde vereniging!  

Heb je interesse neem dan contact op via [email protected]. Wij nemen dan contact met je op om een keer over de taken en belasting van het besturen onder het genot van een kopje koffie bij te praten.      

Het bestuur 

Nieuwscategorieën