De voorzitter roept de leden van TC Gilze op!

08 november 2020


Lid van een vereniging.
Zijn we ons, in deze bijzondere tijd, bewust van de luxe waarin we in Nederland met elkaar leven? Zeker nu we geconfronteerd worden met het Covid19 virus. Hierdoor krijgen we te maken met maatregelen en beperkingen om het virus onder controle te krijgen en besmettingen in te dammen. Door deze maatregelen wordt een stuk van onze luxe en bewegingsvrijheid afgenomen. We krijgen daarvoor extra (vrije) tijd terug.
Uiteraard geldt dat niet voor iedereen. Tijd die we anders in gaan vullen dan we gewend zijn. Een bezoek aan bioscoop, theater, museum en horeca is niet meer mogelijk. Zelfs een wandeling met vrienden of een bezoekje aan elkaar is beperkt. 
We zijn op zoek naar wat we wel mogen en kunnen. Hierdoor gaan we onze vrije tijd anders invullen.

Tennissen en padellen beperkt mogelijk
Gelukkig blijft tennissen en padellen beperkt mogelijk en hebben we, ondanks de vele maatregelen van het afgelopen driekwart jaar, redelijk kunnen doorspelen. De sociale contacten op- en rond de vereniging kunnen onderhouden. Ondanks het niet doorgaan van veel activiteiten is het vrij spelen beperkt aan banden gelegd.

De jeugd heeft bijna het hele jaar kunnen spelen en trainen. De senioren hebben tijdens de eerste golf stilgelegen en kunnen actueel twee weken niet dubbelen. Als tennis- en padelsport mogen we zeker niet klagen. Hierdoor is ons tennispark ondanks de maatregelen een veilige plek waar gesport kan worden door jong en oud.
Het mooie is dat we zelfs een groot aantal nieuwe (zomer)leden hebben mogen verwelkomen, waardoor het totale ledenaantal groeiende is.

De inzet van alle vrijwilligers
Het bestuur, de vele commissies, de stichting, de adviesgroep, de trainers en alle eenmalige vrijwilligers verrichten achter de schermen veel werk om het allemaal mogelijk te maken. De extra tijd die we hebben gekregen door de coronamaatregelen kan benut worden door inzet als vrijwilliger in de vereniging. Heerlijk toch? Hierop drijft elke vereniging en zeker onze tennisvereniging. Door vrijwilligerswerk krijg en onderhoud je contacten met andere leden en creëer je een zinnige invulling van je vrije tijd.

Word getriggerd door bovenstaande
In diverse commissies zijn vacante plekken of zoeken we uitbreiding in verband met nieuwe ambities. Om er enkele te noemen:
  • PR commissie: zoekt uitbreiding met één lid om de vele kansen en uitdagingen voor uiting van onze vereniging vorm te geven, meer info via [email protected].
  • Sponsorcommissie: zoekt drie nieuwe leden om de ingeslagen weg van enkele jaren terug verder uit te bouwen, meer info via [email protected].
  • Jeugdcommissie: zoekt enkele nieuwe leden om het huidige team te komen versterken, meer info via [email protected].
  • Bestuur: zoekt één of twee nieuwe leden in verband met groei van de vereniging en activiteiten met betrekking tot park en paviljoen, meer info via [email protected].
Het is goed dat er doorstroming zit in de bezetting van commissies en bestuur van onze  vereniging. Nieuwe ideeën, ambities en doelen worden afgestemd op de vraag van de leden. Bekijk voor een overzicht en de bezetting van onze commissies en bestuur de website middels de pagina bestuur en commissies.

We horen graag van julie. Het vrijwilligerswerk in een vereniging is onderdeel van een beleving van een hobby en het verrijkt in vele opzichten. Zoals het opdoen van nieuwe kennis en nieuwe contacten in een sportieve, mooie en gezellige omgeving.

Het bestuur:
Kees Gijsbrechts, Rob van Enschot, Casper Haasnoot, Hans Mertens, Paul van der Boom, Ton Emmelot en Dion Vissers

 

Nieuwscategorieën


Reacties

avatar
Kees Gijsbrechts 14-11-2020 08:53

Ben jij getriggerd door de oproep? Wij horen het graag!

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen