Heropening paviljoen m.i.v. 1 juli

08 juni 2020


Met ingang van 1 juli mag het horecagedeelte in ons paviljoen en het terras weer open. Eerder is helaas niet toegestaan. Dit heeft te maken met het feit dat wij een horecavergunning hebben.
 
In welke stappen gaan we dat doen?

Er wordt momenteel door het bestuur en de paviljoencommissie een plan uitgewerkt om per 1 juli weer de verkoop te starten vanuit het paviljoen, maar alleen voor consumptie op het terras. Er zullen maatregelen genomen worden om aan de richtlijnen en veiligheidsmaatregelen te voldoen en daarmee onszelf als klant en gebruiker van het paviljoen, maar ook onze vrijwilligers achter de bar, een veilige bardienst-omgeving  te geven.
Denk daarbij aan een maximaal aantal personen in het paviljoen, waardoor de 1,5 meter afstand in het paviljoen aan de bar gehandhaafd kan worden. Ook creëren we een looproute met een aparte in- en uitgang van het paviljoen.
Verdere uitwerking en gedetailleerde afspraken over hoe we op 1 juli ons paviljoen weer openen worden later kenbaar gemaakt.
 
Vrijwilligers die het ondanks deze maatregelen moeilijk vinden om hun bardienst te draaien, kunnen dat aan het bestuur met redenen kenbaar maken. Het bestuur zal dan vragen om een andere vrijwilligerstaak op te nemen die later uitgevoerd moet worden.

Nieuwscategorieën


Reacties

avatar
Nol Aarts 11-06-2020 20:08

Geacht bestuur. Gaat de openstelling ook gelden voor de Flextennisgroep op maandag- en donderdagochtend? M.vr.gr. Nol Aarts

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen