Kinderhulp Collecte bij TPC Gilze

13 mei 2024


Ook dit jaar heeft TPC Gilze de organisatie van de Kinderhulp collecte weer op zich genomen. De jeugd ging in de week van 15 t/m 19 april met de collectebus rond bij de inwoners van Gilze. De kinderen die gecollecteerd hadden, kregen als beloning een gezellige tennis/padel avond tegen de beste spelers van TPC Gilze (Toppers).

De avond begon met frietjes met snacks eten. Onder het eten mochten de kinderen zelf inschatten en doorgeven wat zij dachten dat de opbrengst van de collecte was geworden dit jaar. Na het eten stonden de Toppers van TPC Gilze al te poppelen om tegen de jeugd te tennissen en te padellen. Er werden erge leuke wedstrijden gespeeld!! Na de wedstrijden gingen ze met z’n allen de spellen carrousellen en gevangenisje doen. De avond werd afgesloten met het bekend maken van de opbrengst van de collecte: € 1013,49!!!!

Evi Krijnen won een grote reep chocolade want zij zat het dichtst bij het bedrag wat opgehaald was. Het was een mooie opbrengst voor Kinderhulp. Jeugdspelers, Toppers en vrijwilligers super bedankt voor jullie inzet!!!!   

Nieuwscategorieën