Knakworsten jeugdtennistoernooi

22 januari 2021


Veel enthousiaste kinderen deden woensdag 20 januari mee aan het Knakworsten tennistoernooi. Het toernooi begon met een gezamenlijk lunch met knakworsten met broodjes. Omdat er zoveel kinderen mee deden waren er 300!!!! knakworsten gekocht. Eén lange tafel met 44 stoelen hadden we achter het clubhuis gezet zodat we uit de wind zaten want alles wordt op dit moment natuurlijk buiten georganiseerd. Het was smullen!!!  

Na de lunch werd er volop getennist en spelletjes gedaan. Nieuw deze keer waren de wisselbekers die in de categorie Rood (t/m 8 jr), Oranje (8 t/m 10 jr) en Groen (10 t/m 12 jr).  

Winnaars van de wisselbekers zijn:

Rood : Mijke v Enschot

Oranje: Amber Schroder

Groen: Jens Vermeulen

Deze wisselbekers moeten voor 10 februari ingeleverd worden bij Ellen want op die datum is het Carnavals Jeugd Tennistoernooi van 13.30 uur tot 15.00 uur. Iedereen heeft dan weer kans om de wisselbekers te winnen. Bij dit Jeugd Carnavalstoernooi mogen de kinderen van TC Gilze deze keer weer een vriendje meenemen die geen lid is van TC Gilze.  

Voor de oudere jeugd zijn er 2 groeps-apps waar zij elke 2 weken nieuwe wedstrijdjes in krijgen om onderling te tennissen. Voor de jeugd bij TC Gilze worden dus nog volop leuke activiteiten georganiseerd.  

Nieuwscategorieën