Komkommertijd! Baaldag en Ladies Day 2024

30 april 2024

Baaldag

Dit is het eerste evenement dat op vrijdag 21 juni gehouden wordt. Deze dag start om 10.00u en is rond 19.00u afgelopen. De dag bestaat uit een toernooi van tennis- en padelwedstrijden. Tussendoor zullen er ook nog wat spelletjes gespeeld worden aan de hand van het thema. Er vallen allerlei prijzen te winnen, die op het einde van de dag bij de prijsuitreiking uitgedeeld worden. Voor lunch en avondeten wordt gezorgd. 

Hoe doe je mee?

Nodig iemand uit, die bij voorkeur geen lid is van TPC Gilze en zorg dat je een tennis- en/of padelracket bij hebt. We zullen zorgen dat er  ook enkele rackets aanwezig zijn, mocht dat niet lukken. Schrijf jezelf in vóór 9 juni door een mail met jouw naam en die van jouw partner te sturen naar: [email protected]. Inschrijfgeld bedraagt €10. Dit is voor de organisatie en het eten (lunch/avondeten). Voor de drank maken we een aparte pot van €15, die bij binnenkomst betaald dient te worden.   

Thema

Het thema is ‘Met de Franse Slag’. Gebaseerd op een belangrijke gebeurtenis op diezelfde dag. We houden hierover nog een slag om de arm. 

 

Ladies Day

Deze dag is op vrijdag 23 augustus. Dit jaar weer een keer later in het jaar vanwege het vroeg vallen van de zomervakantie in het zuiden. Deze dag start om 15.00u en duurt tot sluitingstijd kantine. Deze dag verloopt verder hetzefde als de Baaldag. Inschrijfgeld is ook €10 voor organisatie en het eten (welkomsthapje, avondeten en -hapjes). Je kunt je nu al inschrijven via [email protected], maar dit kan nog tot uiterlijk 11 augustus. Dat duurt nog even! Het thema is al bekend, maar houden we nog even geheim. Hopelijk zien we jouw inschrijving verschijnen! 

Groetjes van de Komkommerkommissie

Bernadette, Paul, Emma en Jeroen  

Nieuwscategorieën