Mooie afsluiting van Fysiotherapie Gilze Open Tennis- en Padeltoernooi

07 september 2019


Op zondag 1 september kwam er een einde aan een mooie toernooiweek, waar door 264 spelers in 268 wedstrijden bepaald werd wie zich dit jaar de kampioenen van het open toernooi mogen noemen.

Het thema van dit jaar was Masters of LXRY. TC Gilze beschikt over een uitermate luxueuze accommodatie, extra bloemrijk aangekleed door 'Bij Evelien' en is daarom ook bijzonder geschikt als achtergronddecor voor dit thema. Daarnaast verkeert het toernooi ook in de luxepositie Fysiotherapie Gilze als naamgever te mogen hebben. Heel de week hebben de fysiotherapeuten ondersteuning verleend aan de deelnemers en daar is weer dankbaar gebruik van gemaakt. Ook het motto Beter bewegen, mooier leven!, sluit ook goed aan bij dit sportieve evenement. 

Na de prijsuitreiking was er een loterij, waarbij mooie prijzen te winnen vielen, die ook goed passen bij een VIP levensstijl. Deze prijzen werden beschikbaar gesteld door verschillende bedrijven uit Gilze. De hoofdprijs was een compleet verzorgd vip diner bij de net geopende Hof van Gilze. Iedereen veel plezier gewenst met de gewonnen prijs en sponsoren bedankt! 

Extra feestelijk werd afgesloten met live optredens van Verse Helden 2Gorgeous en Jasper van Tilborg, wat met veel enthousiasme werd ontvangen door de vele aanwezigen.

Alle deelnemers bedankt en kampioenen gefeliciteerd.

Tot volgende jaar!

Nieuwscategorieën


Reacties

avatar
Christ van Hooijdonk 07-09-2019 19:44

Het was weer goed geregeld. Complimenten voor de organisatie!

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen