Nieuwe leden worden vrijwilliger!

15 september 2021


Met de groei van onze vereniging hebben we direct veel nieuwe- en herintredende leden die misschien hun steentje kunnen bijdragen als vrijwilliger in een commissie. De vele commissies, vindbaar op de website tcgilze.nl, zorgen dat op alle vlakken TC Gilze elke dag ‘aan’ staat en er activiteiten plaatsvinden. Dit commissiewerk is naast het feit dat het gedaan moet worden tevens een gezellige ontspanning en mooie manier om mensen te leren kennen én een bijdrage te leveren aan onze tennisclub.  

In de huidige commissies hebben enkele vrijwilligers aangegeven het stokje te willen overdragen en zijn we sowieso nog op zoek naar invulling van vacante plekken.

Welke commissies:

  • Paviljoencommissie, ivm stoppen John & Jelleke Oprins en Els van Pijlen, voor aansturing schoonmaak en voorraadbeheer.
  • Jeugdcommissie, i.v.m. krappe bezetting, organiseert sportieve, competitieve en gezellige activiteiten voor de jeugd tm 17jaar.
  • Sponsorcommissie, i.v.m. krappe bezetting, voor werven en onderhouden van nieuwe en huidige sponsoren.
  • PR-commissie, i.v.m. uitbreiding team, verzorgt de interne- en externe communicatie via o.a. website, clubapp, social media en nieuwsbrief.  

In andere commissies is reeds versterking gevonden zoals de Technische commissie (incl. Clubkampioenschappen) en de Open toernooi commissie. Hier zijn wij uiteraard enorm blij mee.  

Is jouw interesse voldoende gewekt, neem contact op met één van de commissies of met het bestuur.  

Wij rekenen op voldoende aanwas van nieuwe commissieleden in de komende maanden, zodat we er in 2022 weer een echt Corona-vrij verenigingsjaar van kunnen maken. Een vereniging is geen onderneming, maar een club van mensen die nemen en (soms) ook geven!  

Dank alvast namens alle leden.  

Het bestuur.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen