Op zoek naar een nieuwe inspirator en verbinder

20 september 2021


Kees Gijsbrechts stelt zich niet herkiesbaar als voorzitter
Na vijf jaren met veel plezier als voorzitter van onze vereniging te hebben gefungeerd zal Kees Gijsbrechts tijdens de ALV in januari 2022 zich niet herkiesbaar stellen. Als belangrijkste overweging stelt hij, dat de vereniging zich moet blijven ontwikkelen en dat onder een nieuwe voorzitter met nieuwe ideeën, plannen en visie deze ontwikkeling het beste kan worden gerealiseerd. Daarnaast is de voorzitter een verbinder tussen de leden onderling en naar de buitenwereld. Een nieuw gezicht zal/kan zorgen voor nieuwe verbindingen zowel binnen als buiten de vereniging. Ontwikkelen en aanpassen aan de veranderende tijd is een continu proces!  

Dion Vissers verlaat het bestuur
Eerder in dit jaar heeft Dion Vissers i.v.m. zijn drukke agenda zowel thuis als zakelijk, binnen het bestuur aangegeven zijn taken na dit jaar neer te leggen. Dion heeft momenteel de portefeuilles park-, groen- en paviljoen onder zich.  

Oproep leden voor bestuursfunctie
Wij roepen leden op om zich te melden bij het huidige bestuur om te verkennen of hij/zij aan wil schuiven aan de bestuurstafel en één van de vacante posities wil bekleden vanaf 2022.

Verkennen en een vergadering meedraaien heeft onze voorkeur!  

Het bestuur. 

Nieuwscategorieën