Oproep commissie- en bestuurslid jeugd

08 oktober 2019


Hierbij roepen wij de senior leden op om onze jeugd te ondersteunen. We hebben al enkele jaren vacante posities in commissie en bestuur voor de jeugd van onze vereniging. Met knip- en plakwerk wordt deze afdeling binnen de club bij elkaar gehouden. Dit is absoluut niet langer gewenst en acceptabel.

De jeugdcommissie doet haar werk prima, maar zou bij een betere bezetting zo veel meer kunnen. Daarom heeft de jeugdcommissie aangegeven niet op deze manier verder te willen. Daarnaast hebben wij binnen het bestuur ook bijna twee jaar een vacante positie t.b.v. jeugdzaken. De voorzitter neemt deze taken nu ad interim op zich,  maar dat is geen gewenste situatie in relatie tot rol- en taakverdeling binnen het bestuur. Een eerdere oproep voor invulling van de vacante posities via de nieuwsbrief en ALV heeft geen resultaat opgeleverd. 

Daarom deze nieuwe oproep namens alle jeugdleden en commissieleden om de schouders onder jeugd en toekomst van onze vereniging te zetten en je aan te melden om een steen(tje) bij te dragen. Jeugd en commissie rekenen op jullie! 

Voor informatie over het commissie- en bestuurswerk kun je contact opnemen met de voorzitter (Kees Gijsbrechts) of secretaris (Rob van Enschot).

We rekenen op jullie hulp!

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen