Paviljoen ‘beperkt’ open vanaf 17 augustus 

11 augustus 2020


Met handhaving van de richtlijnen gaat vanaf 17 augustus het paviljoen weer open. Het paviljoen sluit om 00.00 uur en de entreepoort om 00.30 uur.

Het is nog hoog zomer en we genieten volop van het prachtige weer. Maar we kijken ook verder en bereiden ons onder andere voor op de Clubkampioenschappen en Competitie 2020 in het najaar. Na een periode van anderhalve maand waarbij het terras en de bar geopend waren, zal vanaf maandag 17 augustus ook het paviljoen ‘beperkt’ open gaan.
De paviljoencommissie heeft een Plan van Aanpak opgesteld, waardoor het mogelijk is om het paviljoen weer te gebruiken. Uiteraard zijn er beperkingen in het gebruik én kan het alleen met het maken van duidelijke afspraken waaraan leden zich moeten houden.

  • Meubilair wordt opgesteld en mag niet verplaatst worden, max. aantal personen per tafel. Door markeringen wordt een en ander aangegeven.
  • Hoge en lage tafels worden om en om geplaatst. Je mag alleen aan de tafel plaatsnemen op stoel of kruk; niet staan!
  • De routing voor entree, bestellen en afrekenen blijft hetzelfde. Ook de gasten  in het paviljoen houden zich aan deze routing van bestellen en afrekenen.
  • Routing wordt middels grijze tegels en pijlen nader aangegeven.

Uiteindelijk doel is bescherming van onze leden en bardienstmedewerkers door het creëren van een veilige omgeving waarin we 1,5 meter afstand van elkaar bewaren, voldoende reinigings- en beschermingsmiddelen beschikbaar zijn en we toch plezier kunnen beleven aan die prachtige sport die we uitoefenen.

Nieuwscategorieën


Reacties

avatar
Pim Graafmans 11-08-2020 14:07

👍

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen