PYJAMA Toernooi TC Gilze 2019 opnieuw zeer geslaagd!

17 juli 2019


Ook dit jaar kon het al niet meer stuk. Prachtig weer, en een grote groep kampeerders ( 42 ) die er allemaal heel veel zin in hadden. Natuurlijk een hele avond vol met spel, o.a. met tennis, slagvaardigheid, limbo dansen, wedstrijd op de luchtkussens met een tennisbal op een lepel en zo snel mogelijk omhoog en weer terug, snoepscheppen en discodansen en natuurlijk met waterballonnen gooien om de verhitte gemoederen een beetje af te koelen.

De avond begon om 17.30 uur met het ontvangst van de deelnemers en om voor iedereen een slaapplek te vinden. Velen hadden een eigen tent meegenomen, maar de kleine kampeerders onder ons sliepen heel gezellig in de grote tent.
Na het welkomstwoord en uitleg van de dag kon de lol beginnen. En wat is er enthousiast en gezellig gespeeld door iedereen.

Rond 22.00 uur werden we blij verrast door onze vaste campinggasten Ellen en Wim. Nou, die hebben het geweten hoor, iedereen achter ze aan met ja natuurlijk, de waterballonnen. Erg leuk allemaal en uiteraard hebben die twee het niet droog kunnen houden. Maar wel heel leuk en tof dat ze er bij konden zijn. Top.

Om 23.00 uur was feest compleet, tafelfrites met snacks eten. Nou, dat ging er wel in hoor. Onder luid gezang en aanmoediging van Wim, ging het er in als koek. Daarna gingen de eersten al lekker naar de tent om te gaan slapen. Maar wat een leuke gezellige avond hadden we. De laatste jongeren onder ons konden het met pijn en moeite nog redden tot 01.45, maar toen was het toch echt gedaan. Ook met de leiders. Die konden toen heerlijk lekker gaan slapen, dus niet.

Rond vijf uur werden de eerste gasten al weer wakker, weliswaar stond het nog wel op de modus: “rustig aan”. Beetje bij beetje werden het er meer en om 07.30 waren de meeste al klaar voor het ontbijt. Met de hele groep heerlijk aan het ontbijtbuffet en om 08.30 kwamen de eerste ouders hun kind al weer ophalen. Wij hebben er van genoten en hopen dat ze er volgend jaar weer bij kunnen zijn.

Op onze facebook en instagrampagina zijn nog een paar foto´s te vinden van deze gezellige dag.

Graag tot volgend jaar,
De Jeugdcommissie

 

 

 

Nieuwscategorieën