Roetveeg Piet komt tennissen bij TC Gilze

05 december 2020


De tennislerares van TC Gilze, Ellen Spitzen, had van Sint een brief ontvangen waarin stond dat Sint donderdag 3 december van 18.30-19.30 uur een roetveeg Piet naar TC Gilze zou sturen. De vraag van Sint was of Ellen dan zoveel mogelijk kinderen wilde uitnodigen om te komen tennissen met de Piet.


Wat niemand wist, was dat Sint al om 17.15 uur de roetveeg Piet naar de tennisbaan had laten gaan. Hierdoor werden alle kinderen bij de tennisles van de bal- en slagvaardigheid enorm verrast. Piet kwam op zijn fiets en reed zo de tennisbaan op! De tennisles werd totaal verstoord, daarom mochten de kinderen bedenken welke tennis oefeningen we Piet gingen leren. Piet deed enorm zijn best maar snapte er niet veel van. Hij kreeg huiswerk van de kinderen mee om thuis te gaan oefenen.


Na de tennisles, om 18.30 uur, ging de roetveeg Piet met een hele grote groep enthousiaste kinderen tennissen. Er werden wedstrijdjes gespeeld, het spel gevangenisje en carrousel tennis gedaan. Piet deed overal aan mee maar snapte er niet veel van. Tot grote hilariteit bij de kinderen!!!


Roetveeg Piet, bedankt dat je bij ons langs bent geweest want het was SUPER leuk!!! Hopelijk kom je volgend jaar ook weer langs bij TC Gilze.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen