Super gezellige Baaldag op camping ‘De Groene Komkommer!’

22 juni 2019


Maar liefst 27 koppels deden mee op deze dag, die begon met regen, maar waar het zonnetje al snel de overhand nam. Toen iedereen bij binnenkomst ook nog een lekker Brabants worstebroodje van Bakkerij Waegemakers kreeg, kon de dag eigenlijk al niet meer stuk.

Er werd al snel gestart met het toernooi waar veel leuke partijen plaatsvonden met soms hoogstaand niveau, maar ook beduidend lager niveau. Als je een shirtje van NAC draagt, kun je ook niet anders verwachten. De poedelprijs, twee cactussen met led lampjes, ging later die dag dan ook naar de Die Hard NAC-ers Christ van Hooijdonk en Kees Beljaars.

Na de ochtendpartijen volgde een heerlijke lunch verzorgd door Eetcafé ‘D’n Brooy’, zodat iedereen weer vol energie het toernooi kon vervolgen. Tussen de partijen door werd op de camping door sommigen heerlijk genoten van een koud biertje in het steeds warmer wordende zonnetje in de meegenomen stoeltjes. Vader en zoon, Martin en Sander Oerlemans waren daar ook extra op gekleed en wonnen de originaliteitsprijs in de vorm van originele campingslippers.

De prijsuitreiking die later volgde was uitermate spannend. Het duo Guido Kamp en Steven Oosthoek was ook erg geëmotioneerd toen ze hoorden dat zij de hoofdprijs mee naar huis mochten nemen. Al moesten ze daar een aantal keer aan herinnerd worden. Sem Faes en Ward Doorakkers hadden het minste talent, maar verdienden respect. Ze werden het meest van de baan geveegd en wonnen daarmee de bezemprijs, die overigens nog steeds op de TC ligt.

Ook was er even aandacht voor Henk Goeijers en Toon Geerts, die hebben laten zien dat je nooit te oud bent om aan de Baaldag mee te doen. Respect!

Tegen de avond volgde een altijd goed verzorgde BBQ van Keurslagerij De Jong en was het nog lang onrustig maar kei gezellig op het tennispark.


Het was een mooie Baaldag. Dank aan de deelnemers en sponsors en tot volgend jaar!!

Groetjes KomKommerCommissie (Lisette, Jan, Paul en Jeroen)

Nieuwscategorieën