TC Gilze stelt nieuw bestuurslid voor

15 juni 2022


Ik ben Tearry Bekkers, 55 jaar, getrouwd met Ilse en vader van twee zonen en één dochter.

Ik werk als Coördinatie Manager bij ZorgserviceXL en adviseer in deze rol bestuurders van ziekenhuizen op het gebied van inkoop,lLogistiek en financiële zaken.

Vorig jaar ben ik als introducee bij TC Gilze in contact gekomen met Padel en was meteen enthousiast. Het vervolg hierop was een lidmaatschap bij TC Gilze.

Zelfs als Tilburger voelde deze club als een warm bad. Omdat er sprake was van uitbreiding van het aantal padelbanen en hierover gestemd zou worden in de ALV besloot ik deze vergadering bij de wonen.

Al snel bleek dat er behalve de zoektocht naar een meerderheid van stemmen voor de padelbanen, er ook gezocht werd naar een aantal nieuwe bestuursleden. Vanwege mijn bestuurlijke ervaring bij o.a. voetbalclub Gudok heb ik, na wat informatieve gesprekken met diverse bestuursleden, besloten in te stappen.

Mijn aandachtsgebied is Paviljoen en met een aantal enthousiaste en betrokken  commissieleden zullen we hier, voor zover het dat al niet is, de huiskamer van maken die een club als TC Gilze verdient.

Ik heb er zin in ! 

Nieuwscategorieën