TE GEK PYJAMA TENNISTOERNOOI BIJ TC GILZE

26 juli 2022


Vrijdag avond om 18.30 uur werd het plotseling heel druk bij TC GILZE. Er werd gesjouwd met tenten, slaapzakken, luchtbedden enz. Het welbekende PYJAMATOERNOOI ging beginnen. Dat betekent: tenten opzetten op onze camping Ezlig, luchtbedden oppompen en dan kan het feest beginnen. 

De avond begonnen we met wedstrijdjes tennissen in je eigen kleur (leeftijd). Na de wedstrijdjes gingen de teams een vlag maken met een team naam. Hierna begon de spellenronde met allemaal leuke spelletjes zoals stokpaardje rijden, samenwerkingsspel o.a. met kratjes, bal in winkelwagen-gooi-spel, etc etc. Om een beetje tot rust te komen gingen we verder met de Mike en Joris Bingo Show. Want een Bingo hoort er natuurlijk bij op onze camping. Iedereen kreeg een prijsje!

Na de Bingo gingen we frietjes eten. Lekker smullen ’s avonds om 23.15 uur. Op dit tijdstip smaken de frietjes het aller lekkerst!!

En toen werd het bedtijd. Maar ja, zo werkt dat natuurlijk niet! De laatste oogjes gingen om ??? uur dicht. Laat naar bed maar weer vroeg wakker worden. Om 6.00 uur hoorden we al de eerste kinderstemmetjes in ons tentenkamp. De eerste kinderen stonden al weer om 7.30 uur te tennissen. Na een gezellig ontbijt op de camping in het zonnetje, moest helaas iedereen zijn spullen inpakken en tent afbreken. PYJAMATOERNOOI 2022 zat erop!

Iedereen ging moe maar met heel veel leuke herinneringen naar huis. Het was weer een zeer geslaagd Pyjamatoernooi, mede dankzij een aantal ouders die hielpen. Reuze bedankt namens Kim, Lonneke, Ellen.

Nieuwscategorieën