Te gek pyjama tennistoernooi voor de basisschool jeugd

25 augustus 2020


Vrijdagavond 21 augustus om 18.30 uur werd het plotseling heel druk bij TC Gilze. Er werd gesjouwd met tenten, slaapzakken, luchtbedden enz. Het welbekende pyjamatoernooi ging beginnen.

Dat betekent: tenten opzetten, luchtbedden oppompen en dan kan het feest beginnen. De avond begonnen we met wedstrijdjes te tennissen in je eigen kleur (leeftijd). Daarna begon de Spellenronde. Ieder team mocht een teamnaam bedenken en deze op hun teamvlag zetten. Zo ging je van spel naar spel met je team en vlag. Er waren spellen zoals Tennis Curling, de Tennis Quiz en een schilderij maken. Bij ieder spel kreeg het team een enveloppe met een aantal letters. Met al die letters moesten de teams een woord maken. Maar wat was dat woord???

Het team, Samen Winnen Willies, had als eerste het woord gelegd. Zij werden de winnaar en mochten een klein prijsje uitzoeken. Na het bekend maken van de winnaar kwamen de frietjes op tafel. Lekker smullen ’s avonds om 23.15 uur. Op dit tijdstip smaken de frietjes het aller lekkerste!!! Ook werd er gezongen voor Stijn want hij was jarig. Na het frietjes eten was het eigenlijk bedtijd . Maar ja, zo werkt dat natuurlijk niet!!! De laatste oogjes gingen om ? uur dicht.

En toen werd het ochtend……….  Laat naar bed maar weer vroeg wakker worden. De eerste kinderen stonden al weer om 7.30 uur te tennissen. Na een gezellig ontbijt moest helaas iedereen zijn spullen inpakken en tent afbreken. Het pyjamatoernnoi zat erop! Iedereen ging moe en met heel veel leuke herinneringen naar huis.  

Mede dankzij de hulp van ouders werd het weer een groot succes.
Ouders bedankt namens de kinderen, Kim en Ellen.

Lees hieronder de persoonlijke ervaringen van Sil en Stijn 

We kwamen op het kamp en er waren heel veel leuke dingen te doen. Iedereen ging pas laat slapen. Ervoor hadden we spelletjes gedaan en frietjes gegeten en wedstrijdjes gespeeld. Het was fijn dat de zon de hele avond scheen. De meeste kinderen hadden een pyjama aan maar die van Ellen was echt wel de mooiste. Het pyjamatoernooi is het leukste toernooi van het jaar.  

Groetjes van Sil en Stijn   

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen