Te gek pyjama tennistoernooi voor de jeugd

25 juli 2021


Vrijdag avond om 18.30 uur werd het plotseling heel druk bij TC GILZE. Er werd gesjouwd met tenten, slaapzakken, luchtbedden enz. Het welbekende PYJAMATOERNOOI ging beginnen. Dat betekent: tenten opzetten, luchtbedden oppompen en dan kan het feest beginnen.

De avond begonnen we met wedstrijdjes te tennissen in je eigen kleur (leeftijd). Daarna begon de Spellenronde. Met als thema: landen. Ieder team mocht een teamnaam bedenken en deze op hun vlag zetten. Zo ging je van spel naar spel met je team en vlag.Er waren verschillende spellen zoals: crêpes bakken in Frankrijk, Padellen in Spanje en een Escape Room in Duitsland. De spullen van de escape room werd door Kringloop Hebbes gesponsord. Bij ieder spel kregen de kinderen een eigen lootje. Dit hadden ze weer nodig bij de loterij na de spellenronde. De loterij werd gesponsord door de Novy. De kinderen die niets hadden gewonnen bij de loterij mochten een kleinigheidje uitzoeken. 

Na de loterij gingen we frietjes eten. Lekker smullen ’s avonds om 23.15 uur. Op dit tijdstip smaken de frietjes het aller lekkerste!!! De frietjes werden gesponsord door restaurant het Vliegveld.

Na het frietjes eten was het eigenlijk bedtijd . Maar ja, zo werkt dat natuurlijk niet!!! De laatste oogjes gingen om ??? uur dicht. En toen werd het ochtend………. Laat naar bed maar weer vroeg wakker worden. De eerste kinderen stonden al weer om 7.00 uur te tennissen.

Na een gezellig ontbijt moest helaas iedereen zijn spullen inpakken en tent afbreken. Het PYJAMATOERNOOI 2021 zat erop! Iedereen ging moe maar met heel veel leuke herinneringen naar huis.
Het was weer een zeer geslaagde activiteit mede dankzij een aantal ouders die hielpen en de sponsoren.

Reuze bedankt namens Kim, Ellen en de kinderen. 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen