Tennisactiviteiten voor jeugd TC Gilze tijdens Corona

14 mei 2020


Aan het begin van de Corona crisis is er gestart met de Tennis-Bingo. De leden mochten niet meer tennissen op de tennisbanen maar thuis wel, namelijk met de Tennis Bingo opdrachten.

Bingokaarten zijn ingeleverd bij de training
Gelukkig mogen we nu weer tennissen op de tennisbanen en zijn de trainingen weer gestart!!! De Bingo kaarten mochten de kinderen bij de 1e training inleveren.

Veel kinderen deden dat ook en mochten een grappige demper voor in hun racket uitzoeken. Tevens krijgen zij een kaartje voor het 2e uur gratis jumpen bij Jumping XL in Goirle.

Nu het tennispark weer geopend is, worden er op 2 momenten in de week een tijdelijk inloop tossen t/m 12 jaar georganiseerd. Dit is op:

  • maandag van 17.45-18.45 uur en
  • woensdag 15.15 -16.45 uur

En onder leiding van Kim Aarts, Kim van Dongen en Ellen Spitzen.  Er doen veel enthousiaste kinderen aan mee. Deze inloop tossen zijn tijdelijk want dit kan georganiseerd worden omdat we tijdelijk minder werken ivm het corona virus.

De jeugdleden krijgen hier wekelijks een uitnodiging voor en moet zich via [email protected] bij Ellen opgeven.

Natuurlijk eindigen we iedere inloop toss met VERSTOPPERTJE!!!!  

We verwachten komende week weer veel enthousiaste kinderen.

Op de foto's, zie je de ingeleverde Bingokaarten en de jeugd die meegedaan heeft aan de inloop toss t/m 12 jaar. Zij mogen bij elkaar staan en de leiding houdt goed afstand.

 

Bekijk hier het artikel met video en foto's: 'Thuis oefenen met tennisbingo groot succes'

Nieuwscategorieën