Vrijwilliger in actie: Bert Huisman

14 november 2019


"Met een hecht team werken aan hetzelfde doel geeft grote voldoening"   

 

Ik ben 42 jaar geleden in Gilze komen wonen en heb me gelijk aangemeld bij TC Gilze omdat ik tennissen leuk vind en omdat ik snel in contact wilde komen met Gilzenaren. Al na een jaar ben ik gevraagd voor een bestuursfunctie en dat paste in dat plaatje. Daar komt bij dat ik vrijwilligerswerk leuk en belangrijk vind. Om kort te gaan ik ben 15 jaar bestuurslid van TC Gilze geweest waarvan 9 jaar voorzitter.

Thuis voelen
Het heeft ons gebracht dat we ons snel thuis zijn gaan voelen in Gilze.  Doordat mijn vrouw en later de kinderen ook tennis speelden heeft ons sociale leven voor een groot deel afgespeeld op de tennisclub tot ieders tevredenheid.  

Vrijwilligers werk geeft veel voldoening
Natuurlijk wil niet iedereen de permanente bemoeienis van een bestuursfunctie maar wil wel een bijdrage leveren aan het wel en wee van de club. Het mooie is dat daarvoor leuke commissies zijn met een specifiek doel zoals bijvoorbeeld de clubkampioenschappen en toernooien zoals het Invitatietoernooi. Mijn vrouw maakt al 26 jaar deel uit van deze laatste commissie en vindt de jaarlijkse organisatie van zo'n groot toernooi een uitdaging. Met een hecht team werken aan het zelfde doel geeft grote voldoening.  

Nog steeds leuk om me in te zetten voor TC Gilze
Nu ik gepensioneerd ben vind ik het nog steeds leuk om me in te zetten voor de club. Het Stichtingsbestuur, Flextennis en nieuwe leden opvang zijn allemaal activiteiten waarin ik veel voldoening kan vinden. En dat geldt voor alle activiteiten van zo'n mooie club als TC Gilze. En er is zoveel leuks te doen. Voor elk wat wils. De voldoening vind je vanzelf, let maar op!  

Meer informatie
Wil je een keer sparren over een bestuursfunctie? Stuur dan een mail naar Bert Huisman via [email protected].

Nieuwscategorieën


Reacties

avatar
Nol Aarts 14-11-2019 21:03

Voldoening, een goed gevoel, sociale omgangsbeleving, met zulke bevlogen woorden kan een snelle positieve reactie toch niet uitblijven!! Laat van je horen en reageer snel.

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen