Wat staat er te gebeuren in de zomer vanaf 1 juli!

28 juni 2020


De zomermaanden zijn aangebroken. Vanaf 1 juli aanstaande mogen terras en paviljoen weer ‘beperkt’ open. Wij hebben samen met de paviljoencommissie gekozen voor het openen van het terras. De bar gaat weer open en de bardiensten worden weer vervuld. Hierbij houden we rekening met de coronamaatregelen.

Het zitgedeelte in het paveljoen gesloten

Het zitgedeelte in het paviljoen blijft gesloten tot nader bericht. D.m.v. een eenrichtingsroute die duidelijk is aangegeven, zelf bestellen, glazen retour brengen én afrekenen creëren we een veilige werkplek voor de vrijwillige bardienstmedewerkers. De bardienst blijft veilig op 1,5 meter achter de bar om leden en gasten te kunnen bedienen.

Digitaal afhangen blijft van kracht

Digitale afhangen op afstand blijft van kracht. Wel doen wij een beroep op alle leden om geen misbruik te maken van zwaktes in het Lisa afhangbord, zoals bijvoorbeeld met 2 afhangen en met 4 spelen in 2 aansluitende blokken (1,5 uur ipv 1 uur dubbelen). Benadeel de nadere leden niet, speel Fair!  

De verenigingskalender en Open toernooi

De verenigingskalender in de zomer is zo goed als leeg, vele geplande activiteiten waren reeds gecancelled. Het Open toernooi, gepland van 24 t/m 30 augustus, is in overleg met de commissie afgeblazen. Deze keuze is genomen omdat officiële wedstrijden pas vanaf 2 augustus gaan starten (maatregelen NOC/NSF en KNLTB). Dit is recent bevestigd (1 juli) vanuit de overheid. Hierdoor heeft de organisatie te weinig tijd om het toernooi te organiseren en te promoten in de regio.

Club Kampioenschappen gaan door  

De Club Kampioenschappen gaan wel door. In de week van 29 augustus t/m 6 september zullen de Club Kampioenschappen  plaatsvinden. Commissies en extra vrijwilligers gaan de komende weken aan de slag met het toernooi en zullen je informeren. Reserveer deze week alvast in je agenda zodat velen zullen strijden om de titels bij jeugd en senioren, tennis en padel!  

Geniet van de zomer, het tennissen en padellen en het verblijf met elkaar op ons terras nu we weer mogen. Houd je daarbij aan de regels en richtlijnen zoals aangegeven.  

Het bestuur.

Nieuwscategorieën