Word jij blij van blije kindergezichtjes?

08 januari 2020


Als jij het leuk vindt om activiteiten te organiseren en blij wordt van blije kindergezichten dan is de jeugdcommissie iets voor jou. Een uitdagende vrijwilligersfunctie waaruit je veel voldoening haalt.
Je krijgt veel waardering van de kinderen en ouders. Het is wel een vrijwilligerstaak die over het gehele jaar verdeeld is.  

Bernadette Laarhoven, Leonie de Jong en Corina van Opstal vertellen hieronder waar ze mee bezig zijn geweest, waarom zij handjes nodig hebben en wat is leuk aan deze commissie.  

Waar zijn we mee bezig? ·      
Vorig jaar hebben we het volgende georganiseerd:

  • ouder/kind toernooi
  • toernooi met escape room
  • kamp en uitje met bowlen en glow in the dark midgetgolf. ·      

Voor dit jaar hebben we door gebrek aan commissieleden nog maar 1 activiteit gepland:

  • snert toernooi.   

Als commissie zijn we vrij in het organiseren van activiteiten. Meestal zijn het een of twee toernooitjes waarbij getennist zal worden, een slaapfeest aan het begin van de vakantie en een activiteit in de herfst (niet tennis gerelateerd).  

Waarom hebben wij handjes nodig?
Om leuke activiteiten voor de kinderen te kunnen organiseren, hebben we meer enthousiaste mensen nodig. Per activiteit begin je een aantal weken van te voren met de organisatie ervan.  

Wat Is leuk aan deze commissie?
De activiteiten worden goed bezocht en we sluiten de activiteiten altijd af met blije en enthousiaste kinderen. Je moet alleen wel goed bedenken dat je tijdens de activiteiten wel de verantwoording hebt over veel kinderen. De kinderen moeten op je kunnen bouwen.   

Heb jij zin om je in te zetten voor deze commissie?
Stuur een mail naar [email protected].

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen