Zeer succesvolle tennisclinics en follow-up

03 april 2021


Dinsdag 16 maart en donderdag 18 maart hebben de groepen 3 en 4 van basisscholen uit Gilze mee gedaan aan de tennisclinics bij TC Gilze of met de tennisclinic in de gymles.

Op de tennisbaan werd de clinic verzorgd door  trainster Ellen van TC Gilze en tijdens de gymles door gymdocent Linda. Voor groep 3 was het voor veel kinderen de eerste kennismaking met tennis. We begonnen de clinic met een aantal oefeningen om te wennen aan het racket en zijn daarna met de forehand aan de slag gegaan. De clinics werden afgesloten met het spel gevangenisje. Iedereen deed enorm zijn best. 

Kinderen die de clinic leuk vonden en graag nog een keer wilden tennissen mochten zaterdag 20 maart om 15.30 uur naar de follow-up tennisclinic komen. Heel veel  kinderen deden hier aan mee. Tijdens deze Follow-Up werden heel wat fore-handen geslagen, gemikt op de clowns, knijpers verdiend en in hoepels geslagen.

Kortom, het was een sportief tennisgebeuren bij TC Gilze. Deze clinics en follow-up kunnen alleen een groot succes worden door de hulp van alle vrijwilligers.
Allen bedankt!!

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen