R-O-G Competitie

Bij de verschillende kleuren, rood-oranje-groen-geel hoort een competitiesysteem, de World Tour, de Groene en de Gele competitie.

Ben je benieuwd wanneer de rood en oranje in actie komt? Neem dan een kijkje op de website van tenniskids. De informatie voor de Groene competitie is hier te vinden.

World Tour

De World Tour is voor rood en oranje en bestaat uit negen speelmomenten, verdeeld over meerdere maanden in het jaar. Steeds op zondag. Dan worden korte wedstrijdjes georganiseerd volgens het puntensysteem dat bij een bepaalde kleur hoort.

R-O-G najaarscompetitie

Vanaf september 2018 wordt weer de KNLTB Rood en Oranje Tenniskids World Tour gespeeld. En de Groen competitie.

Wil je meer informatie?
Neem dan contact op met Ellen Spitzen (trainer) of Marielle Appels (tenniskidsfunctionaris TC Gilze) via tcjeugd@tcgilze.nl
Download hier het inschrijfformulier.

Graag tot ziens op één van de speeldagen!

Mariëlle Appels / tenniskidsfunctionaris TC Gilze

Groene competitie

De groene competitie wordt bij TC Gilze gespeeld in het voorjaar (start april) en in het najaar (start september). Iedere keer gaat het om 6 à 7 speelmomenten, steeds op zondag. Voor iedere competitie kun je je apart inschrijven.

Gele competitie

De gele competitie wordt bij TC Gilze gespeeld in het voorjaar (start april) en in het najaar (start september). Het gaat om 6 à 7 speelmomenten, altijd op zondag. Voor iedere competitie kun je je apart inschrijven. Alle competities worden zowel thuis (op ons eigen tennispark) als uit (bij andere verenigingen) gespeeld. Houd rekening met vervoer en begeleiding door ouders (kennis van de spelregels wordt aanbevolen).Voor de competitie krijg je ballen en shirts (na afloop weer inleveren) van de vereniging.    

Aanmelden

Via de mail, de website en soms via een schriftelijke oproep in je eigen brievenbus, word je geïnformeerd over de inschrijving. De technische commissie van de vereniging organiseert deze competitie.

Meer informatie

Wil je meer informatie over rode, oranje, groen of gele competitie neem een kijkje op: www.tenniskidstoernooi.nl. Je mag ook een mail sturen naar Mariëlle Appels via tcjeugd@tcgilze.nl. 

Vragen?

logo

E-mail

info@tcgilze.nl

Telefoon

0161-455065 (paviljoen)

Sportpark Verhoven

Ridderstraat 96
5126 BH Gilze
Nederland