R-O-G Competitie

R-O-G-G competitie

Voorjaar 2019 wordt weer de KNLTB Rood en Oranje Tennis kids World Tour gespeeld. En uiteraard de Geel en Groen competities.

Wil je meer informatie?

Neem dan contact op met:

De inschrijftermijn is inmiddels gesloten, maar via het mailadres hierboven kun je wel terecht voor al je eventuele vragen omtrent de aanstaande competitie. Graag tot ziens op één van de speeldagen!

Technische Commissie TC Gilze; Nick Arts, Marcel Hendrickx, Adriaan de Vet en Mara Pruijssers

Wat extra informatie:

World Tour

De World Tour is voor rood en oranje en bestaat uit negen speelmomenten, verdeeld over meerdere maanden in het jaar. Steeds op zondag. Dan worden korte wedstrijdjes georganiseerd volgens het puntensysteem dat bij een bepaalde kleur hoort.

Groene competitie

De groene competitie wordt bij TC Gilze gespeeld in het voorjaar (start april) en in het najaar (start september). Iedere keer gaat het om 6 à 7 speelmomenten, steeds op zondag. Voor iedere competitie kun je je apart inschrijven.

Gele competitie

De gele competitie wordt bij TC Gilze gespeeld in het voorjaar (start april) en in het najaar (start september). Het gaat om 6 à 7 speelmomenten, altijd op zondag. Voor iedere competitie kun je je apart inschrijven. Alle competities worden zowel thuis (op ons eigen tennispark) als uit (bij andere verenigingen) gespeeld. Houd rekening met vervoer en begeleiding door ouders (kennis van de spelregels wordt aanbevolen).Voor de competitie krijg je ballen en shirts (na afloop weer inleveren) van de vereniging.

Vrijwilligers / helpende ouders

Als tennisvereniging stimuleren we enorm de sport voor onze kinderen. Om alles in goede banen te leiden zorgt de Technische Commissie voor de administratieve afwikkeling met en richting de KNLTB, controleert en ziet toe op de richtlijnen en naleving van de instructies en regelementen, maar daarmee zijn we er uiteraard nog niet.

We zijn veelal afhankelijk van de inzet van vrijwilligers, en helpende ouders. Je kunt dus op het moment van inschrijven voor de competitie aangeven of je een bijdrage wilt leveren. Dit noteren en verzamelen we als Technische Commissie, en als de totaalstand is opgemaakt, zullen we je persoonlijk benaderen voor de taken die op een speeldag te verdelen zijn. Zo kunnen we allemaal een wezenlijke bijdrage leveren aan het speelplezier van de kinderen, alle faciliterende zaken daaromheen, en het slagen van een competitie speeldag.

Aanmelden

Via het webformulier, mailen naar [email protected] Verdere instructie kun je op de site terugvinden. We proberen iedereen middels de algemene nieuwsbrieven tijdig te informeren, zodat je goed weet waar je aan toe bent. De technische commissie van de vereniging organiseert deze competitie.

Meer informatie

Wil je meer informatie over rode, oranje, groen of gele competitie neem een kijkje op: http://www.tenniskids.toernooi.nl. Je mag ook een mail sturen naar [email protected].